Multiroom wifi
TP-Link ARCHER MR400 router, Zwart
 • Uitverkocht

  TP-LinkARCHER MR400 router

  139.95
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  TP-Link ARCHER MR400 router

  De TP-Link ARCHER MR400 s een krachtige, draadloze router met geïntegreerde antennes die zorgen voor stabiele draadloze verbindingen en een betere dekking. Geen installatie vereist: steek gewoon een simkaart in het apparaat en zet hem aan om te genieten van een snelle draadloze verbinding. Deelt het 4G-LTE-netwerk met meerdere wifi-apparaten voor downloadsnelheden tot wel 150 Mbps. De LAN/WAN-poort beschikt over verschillende mogelijkheden zodat je het verbindingstype kunt kiezen.

  4G

  Dankzij de geïntegreerde 4G-LTE-modem en ingebouwde simkaartgleuf hoef je alleen maar een simkaart in de Archer MR400 te steken en hem aan te zetten. Snelle, stabiele wifi via een 4G-netwerk was nog nooit zo eenvoudig. Met de Archer MR400 kun je het 4G-netwerk delen met meerdere wifi-apparaten zodat je ongestoord kunt genieten van HD-films en snel bestanden kunt downloaden zonder dat de verbinding blijft hangen. Ook is hij volledig compatibel met FDD-LTE en TDD-LTE, die wereldwijd door de meeste providers worden ondersteund.

  Tegelijkertijd internettoegang op wel 64 apparatenDe Archer MR400 kan moeiteloos een 3G/4G-verbinding delen met wel 64 draadloze apparaten, zoals tablets, laptops en mobiele telefoons. Hij biedt via de LAN-poorten ook internettoegang voor desktopcomputers.

  Eenvoudig beheerDankzij de intuïtieve online interface en krachtige Tether app kun je de Archer MR400 binnen enkele minuten installeren. Met Tether kun je de netwerkinstellingen beheren vanaf ieder apparaat met Android of iOS, inclusief ouderlijk toezicht en toegangsbeheer.

  Specificaties
  - Netwerkstandaard Wi-Fi 5:  (802.11ac)
  - Wifi snelheid (5 GHz): 867 Mbit/s
  - Wifi snelheid (2.4 GHz): 300 Mbit/s
  - Wifi bandenDual-band : (2.4 GHz / 5 GHz)
  - Ethernet snelheid: 10, 100 Mbit/s
  - Aantal Ethernet LAN poorten: 3
  - LED-indicatoren
  - Afmetingen (hxbxd) 3,4x20,2x14,1 cm
  - Gewicht: 481 gram
  lees meer

  Specificaties

  Garantie