TP-Link Archer C1200 router, Zwart
 • Uitverkocht

  TP-LinkArcher C1200 router

  59.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  TP-Link Archer C1200 router

  De Archer C1200 is een dual-band router van TP-Link. De Wi-Fi ac standaard is tot wel 3 keer sneller dan de draadloze N verbinding. Met 300 Mbps over de 2.4GHz verbinding en 867 Mbps draadloze snelheid over de kristalheldere 5GHz verbinding, is de Archer C1200 een goede keuze om naadloos HD te streamen, te online gamen en andere bandbreedte intensieve taken uit te voeren.

  De voordelen van dual-band
  Gelijktijdige dual-band biedt jou de flexibiliteit van 2 toegewijde netwerken: met meerdere malen de bandbreedte voor jouw behoefte. Simpele taken zoals een e-mail versturen of op het internet surfen kan door de 2.4GHz verbinding worden verwerkt, terwijl intensieve bandbreedte taken zoals online gamen of HD video streamen verwerkt kan worden door de 5GHZ verbinding. Dit alles gelijktijdig, dus je kunt ongestoord doorgaan met waar je mee bezig bent, ook als anderen hetzelfde netwerk gebruiken.

  Externe antennes en extra USB-poorten
  Met 3 externe antennes in combinatie met een hoge kwaliteit antenne technologie, kun je hoge snelheden over grote afstanden behouden. Dit biedt jou een optimale draadloze dekking en betrouwbaarheid vanaf overal, in je huis of op kantoor, zodat je geen last hebt van zwakke, verbrekende verbindingen. Daarnaast bevat de router een USB 2.0 poort voor het delen van apparaten, zoals een printer, bestanden en media, met andere apparaten binnen het netwerk. Je sluit bijvoorbeeld een harde schijf die vervolgens draadloos kunt benaderen vanaf je computer.

  Eenvoudig in beheer
  De Archer C1200 is gemakkelijk te beheren door middel van de gebruiksvriendelijke software en TP-Link's app Tether. Je stelt bijvoorbeeld een zwarte en witte lijst in om het internetgebruik van je kinderen te limiteren of sta gasten toe om gebruik te maken van je netwerk, zonder je eigen privacy in gevaar te brengen.

  Kenmerken
  - QoS (kwaliteit van de service): WMM, Bandwith control
  - Gastnetwerk mogelijk
  - Ouderlijk toezicht voor het creëren van een beperkt toegangsgebied.
  - Tether App om eenvoudig toegang te krijgen tot je router en deze te beheren met je mobiele apparaat.

  Specificaties
  - Interface: 4x 10/100/1000 Mbps LAN Poorten, 1x 10/100/1000 Mbps WAN Poort, 1x USB 2.0 Poort
  - Externe voeding: 12VDC / 1A
  - 3 externe antenne's
  - Standaarden: IEEE 802.11b/g/n 2.4GHz, IEEE 802.11ac/n/a 5GHz
  - Overdrachtsnelheid: 2.4GHz: Tot 300 Mbps; 5GHz: Tot 867 Mbps
  - Draadloze beveiliging: WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/ WPA2-PSK
  - DHCP: server, client, adres reservering
  - Protocollen: IPv6, IPv4
  - Certificatie: CE, RoHS
  - Afmetingen: 24,3 x 16 x 3,25 centimeter
  lees meer

  Specificaties

  Garantie