TP-Link ARCHER AX6000 router

  TP-Link ARCHER AX6000 router

  279.90
  nog 2 op voorraad

  TP-Link ARCHER AX6000 router

  Met de TP-Link Archer AX6000 ben je voorzien van een extreem sterk netwerk met daarbij behorende snelheden. De AX6000 is eerste router van TP-Link met de volgende generatie 802.11ax wifi-technologie. 802.11ax wifi is snel met een hogere efficiëntie - activiteiten zoals gamen, streamen in 4K/8K, smart home-apparaten en AR/VR maken allemaal tegelijk gebruik van het netwerk, waardoor lag ontstaat en het netwerk overvol raakt. Om dit probleem te verhelpen is 802.11ax (ook wel wifi 6 genoemd), de zeer efficiënte wifi-standaard van de volgende generatie, ontwikkeld. Nu kun je tegelijkertijd meer apparaten verbinden en genieten van optimale snelheden.

  - De nieuwe downlink en uplink MU-MIMO en OFDMA zorgen voor 4 keer betere prestaties dan 802.11ac
  - OFDMA zorgt dat er veel meer apparaten kunnen worden verbonden door kanalen aan meer apparaten toe te wijzen.
  - 1024-QAM en Long OFDM Symbol zorgen voor indrukwekkende snelheden tot 6000 Mbps.
  - BSS Color-technologie garandeert naadloze en stabiele verbindingen door interferentie van het signaal te voorkomen, terwijl Beamforming en Rangeboost zorgen voor een krachtiger netwerk met een groter bereik.
  - De Archer AX6000 beschikt over een 2.5 Gbps WAN-poort om volledig gebruik te kunnen maken van 1Gbps-internettoegang en de gehele doorvoer te verbeteren. Eén type C en één type A USB 3.0-poort en acht gigabit ethernet-poorten helpen om gegevens razendsnel te versturen en topprestaties te leveren.
  - Een extreem krachtige 1.8 GHz 64-bits quad-core processor met twee aparte co-processors en 8 Gb RAM verwerkt met gemak meerdere complexe taken en veeleisende toepassingen. Dankzij deze verwerkingskracht kan de router meerdere veeleisende toepassingen tegelijkertijd ondersteunen.

  Met groot wifi-bereik
  de 8 high-gain extern antennes leveren een sterk wifi-signaal in heel de woning. BSS Color-technologie garandeert naadloze en stabiele verbindingen door interferentie van het signaal uit de omgeving te voorkomen, terwijl Beamforming en Rangeboost zorgen voor een krachtiger netwerk met een groter bereik.

  De installatie is veel eenvoudiger
  Download de Tether app om de Archer AX6000 via Bluetooth te installeren, volg de instructies op het scherm en binnen enkele minuten is het netwerk gereed.
  lees meer

  Specificaties

  Dual-band
  Wifi-standaard(en)802.11ax
  Gigabit netwerk
  Multiroom
  KleurZwart
  MerkTP-Link
  FabriekstypeARCHER AX6000
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.