Toy story 3 (DVD)
 • uitverkocht

  Toy story 3 (DVD)

  14.9916.99je bespaart 2.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Toy story 3 (DVD)

  De creatieve geesten achter Disney Pixar’s baanbrekende animatie- kassuccessen nodigen je weer uit in de speelgoedkist voor een hartverwarmende en hilarische filmervaring die je nooit zult vergeten. In Toy Story 3 keren Woody, Buzz Lightyear en de rest van de Toy Story bende terug voor een gloednieuw avontuur, samen met een paar nieuwe gezichten - sommigen plastic, anderen pluizig - waaronder Barbie’s wederhelft Ken, een toneelspelende egel genaamd Mr. Prikkels en een naar aardbeien geurende beer die Lotso Knuffelbeer heet.

  Wanneer Andy zich voorbereidt om te gaan studeren, vragen Woody, Buzz, Jessie en de rest van Andy’s trouwe speelgoed zich af wat er met hun zal gebeuren. Maar wanneer ze door een misverstand bij het kinderdagverblijf Sunnyside Daycare terechtkomen, ontmoeten ze een hoop nieuw speelgoed en komen er al snel achter dat hen een wild nieuw avontuur te wachten staat.
  Deze Toy Story 3 DVD zit boordevol extra bonusmateriaal, inclusief de korte Pixar-film Dag & Nacht, en gaat op naar de sterren... en daar voorbij!
  Extra's:

  Buzz Lightyear Missielogboeken: Een wetenschappelijk avontuur
  Commentaar van de filmmakers
  Dag & nacht: Bioscoopbonus
  De stemmen zijn terug
  De weg naar Pixar – Editorial
  Speelgoed!
  Studioverhalen: waar is Gordon? / Ontbijtje / Een frisse start
  Vanuit Toy Story-oogpunt: De ontdekking van een nieuw land
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer