Totdat ik mijn lichaam vaarwel zeg - Thea Droog

  Thea DroogTotdat ik mijn lichaam vaarwel zeg

  23.90
  nog 5 op voorraad
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Totdat ik mijn lichaam vaarwel zeg - Thea Droog

  Deze roman speelt zich af tussen 1950 en het heden rondom het leven van Eleonora Bonnema, een slimme juriste die het saaie (huwelijks)leven weet te ontvluchten. Ze stort zich vol overgave in nieuwe avonturen en vertrekt naar het buitenland. Een buitenechtelijk kind en het gemis van haar biologische vader, maakt dat haar leven intens geleefd wordt. De onverwachte gang van zaken aan het eind van haar leven levert een wrang verhaal op dat boeit tot het einde. Thea Droog werd in 1934 in Singapore geboren en bracht de volgende twaalf jaar door op Celebes. Zij studeerde orthopedagogiek en was onder andere werkzaam in de politiek. Van haar hand verscheen eerder de roman “Een Makassaarse dochter” (Servo, 1997).
  lees meer

  Specificaties