overzicht
Topsecret - Oorlogsgeheimen van de 20e eeuw (DVD)

  Topsecret - Oorlogsgeheimen van de 20e eeuw (DVD)

  19.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Topsecret - Oorlogsgeheimen van de 20e eeuw (DVD)

  Topsecret – Oorlogsgeheimen van de 20ste eeuw neemt u mee achter de vijandelijke linies. Reserveert voor u een stoel aan de onderhandelingstafel van de samenzweerders. Van de bunker van Hitler tot aan de ronde tafel van de Desert Storm, zal deze 10-delige serie u inzicht geven in top secret debatten en onderdrukte debacles die nooit in het nieuws gekomen zijn, tot nu toe!

  DVD1
  - Spies, the Dirty Game of Espionage: Het vuile spel van spionage: Spioneren voor uw land is geen eerlijke baan. Soms heb is het nodig om “vuil” spel te spelen om achter de geheimen van de vijand te komen.
  - Secrets and Scandals: Dingen zijn niet altijd wat ze lijken aan de oppervlakte
  - The Atom Strike: Beelden van wetenschappers, ingenieurs en militairen die samenwerken om het ultieme wapen te creëren. Zie hoe de Atoom Bom werd gebouwd en getest.

  DVD2
  - The War That Changed War – Secrets: Een diepgaande blik op de Tweede Wereldoorlog met zijn geheime informatie en hoe deze de loop van de oorlog voor altijd veranderd.
  - Desert Storm – What You Didn’t Know: : Desert Storm leek één van de meest eenzijdige overwinningen in de geschiedenis, maar tijdens deze oorlog zijn er ongeplande en onvoorziene gebeurtenissen geweest.
  - Men With Green Faces: Uit het tijdperk van de betrokkenheid van de Verenigde Staten in Vietnam, is dit het verhaal van een "geheim leger" dat werkte achter de schermen.

  DVD3
  - In The Shadows Of History – The OSI Story: Dit is het verhaal van de eerste organisatie, de voorloper van de CIA, die inlichtingen begon te verzamelen van buiten de Verenigde Staten.
  - The Secret Life of Adolf Hitler: Geheime beelden over het leven van een van de meest beruchte man uit de geschiedenis van de mensen, Adolf Hitler.
  - Communist Blueprint for Conquest: Wanneer het communisme groeide in de wereld, werd het duidelijk dat er een plan was om de rest van de wereld te veroveren.
  - Secret Weapons of WWII: Een blik op enkele van de meest geheime wapens gebruikt door de geallieerden en de Asmogendheden tijdens de Tweede Wereldoorlog.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand