Tomy verrassingseieren

  Tomyverrassingseieren

  9.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Tomy verrassingseieren

  De TOMY Verrassingseieren zijn een zeer compact spel met ontelbaar veel mogelijkheden maar tegelijk heel praktisch om in je tas mee te nemen. Kracht zit vaak in de eenvoud! In eerste instantie lijkt dit spel slechts op een eierdoos met eieren maar na het openen en wat onderzoek ontdek je onbeperkt speelplezier. Onderzoek de eieren met gezichtjes, hoedjes en verschillende vormen en ontdek de puzzel, de vormen en het kleurenspel door bijvoorbeeld een eitje te breken. Sorteer alles op kleur en maak er weer 1 groot geheel van door de eierschalen op elkaar te plaatsen. Goed voor de ontwikkeling van de fijne motoriek en kleur- en vormherkenning.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.

  TOMY ontwikkelt tof en interactief speelgoed waarmee kinderen zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Op het speelgoed staat een leeftijdsindicatie die aantoont dat het speciaal is ontwikkeld om kinderen in die periode op een plezierige manier uit te dagen en te stimuleren.

  TOMY producten hebben herkenbare vrolijke en heldere kleuren en gaan lang mee. TOMY speelgoed is betrouwbaar en vertrouwd en evolueert mee met de ontwikkeling van het kind. TOMY speelgoed is simpel maar interactief en biedt zoveel magie en fun voor kinderen dat ze elke keer weer al spelenderwijs nieuwe dingen ontdekken.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.