TomTom Runner 3 Cardio GPS-horloge, Zwart, Groen
 • Uitverkocht

  TomTomRunner 3 Cardio GPS-horloge

  199.-149.-je bespaart 50.-
  1 review

  Sorry! Dit product is uitverkocht

  Artikelomschrijving

  De TomTom Runner 3 Cardio is zeer geschikt voor mensen die graag hardlopen. Het aantal stappen, tijd, afstand, calorieverbranding wordt bijgehouden door het 24/7 GPS-horloge. Dit is alles wordt gemeten door de GPS functie. Dankzij de Multi-sport modus kun jij de prestaties van verschillende sporten bijhouden. Het is mogelijk om per dag of per week doelen te stellen en deze te monitoren via het horloge. Het verschil tussen het type Small en Large is de breedte van het bandje en het bandje is verwisselbaar. Maat S is geschikt voor een polsomtrek van 12,1 tot 17,5 cm. Maat L is geschikt voor een polsomtrek van 14,3 tot 20,6 cm.

  Fitnessleeftijd ''nieuw''
  Er is  een software update gelanceerd door TomTom. De nieuwe feature is Fitnessleeftijd. Dit toont je hoe fit je bent in vergelijking met andere gebruikers van hetzelfde geslacht en leeftijd. Je kunt fitness punten verdienen door activiteiten uit te voeren en er op deze manier achter komen welke workouts goed voor jou werken. Dit helpt je uiteindelijk om je gestelde doelen gemakkelijker te behalen!

  Personalised workouts
  Breng jou training tot een nieuw niveau. Dankzij personalised workout kun je gebruik maken van meer dan 50 workouts die op jou fitnessniveau zijn afgestemd. Je krijgt stapgewijze begleiding op je horloge, super handig als je voortgang wil boeken.

  Phone notifications
  Op het moment dat je tijdens het sporten gebeld wordt dan verschijnt er een notificatie. Zo kun je als je een belangrijk gesprek verwacht toch even opnemen.

  Autopause
  Neem je even pauze tijdens het sporten dan zorgt het GPS horloge dat hij stopt met tellen. Zodat je toch een accuraat verslag krijgt van je sportsessie.

  Multi-sport modus
  Dankzij de Multi-sport mode kunnen de prestaties tijdens vele in- en outdoor sporten als hardlopen, fietsen, zwemmen en workouts in de sportschool worden bijgehouden. Door de GPS van TomTom Runner 3 Cardio is er ook real-time informatie beschikbaar over de tijd, afstand, snelheid en tempo.

  Automatische slaaptracking
  Met de TomTom Runner 3 Cardio houd je nauwkeurig in de gaten of je wel genoeg nachtrust krijgt. Wanneer je het horloge om hebt tijdens het slapen wordt er gemeten wat voor slaap je hebt en hoe rustig of onrustig je nachtrust is. Hiermee kun je in de gaten houden of je wel voldoende en goed genoeg slaapt.

  Ingebouwde hartslagmeter
  Met de ingebouwde hartslagmeter kun je nauwkeurig in de gaten houden hoe hoog of laag je hartslag is. Zo kun je precies zien in hoeverre je hartslag een goed ritme heeft. Daarnaast kun je trainen in 5 hartslagtrainingszones wat helpt om sneller resultaat te zien.

  Specificaties

  Functies

  - Maat: Large
  - Multi-Sport Modes met onder andere hardlopen, indoor en outdoor fietsen, zwemmen, sportschool en freestyle. 
  - GPS-volgsysteem
  - Houd 24/7 al je activiteiten bij
  - Routeverkenning, vind de weg terug naar het beginpunt en verken nieuwe routes.
  - Draadloze synchronisatie
  - Waterafstotend tot 40 meter diepte
  - Doelen stellen
  - Automatische slaaptracking
  - Gebruiksduur van de batterij: Activity tracking tot 3 weken, GPS tot 11 uur
  - Racemodus, Selecteer een van je vorige prestaties om tegen te racen
  - Intervaltraining, verbeter je snelheid en conditie met aangepaste sessies die afwisselen tussen beweging en rusten
  - Modus voor indoor training
  - Extra groot scherm
  - Bediening met 1 knop
  - Trilmeldingen
  - Audiofeedback over je prestaties
  - Delen via Social Media
  - Ingebouwde hartslagmeter

  Specificaties

  Garantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(1 review)

  Veel voor een goede prijs

  Tomtom runner/spark (3) horloges zijn super, erg nauwkeurig en veel opties die het bijhouden van je resultaten makkelijk maken. Ook de ondersteuning om beter te worden is dik voor elkaar. Zelf zou ik altijd kiezen voor ingebouwde hartslag meter voor een kleine meerprijs zodat alles beter bijgehouden kan worden zoals de belangrijke gegevens van hartslag in rust. Bv in slaap. App en horloge makkelijk in gebruik. Synchroniseren af en toe iets moeilijk. ( via gsm eerst hoge precisie locatiebepaling aan zetten). Kortom een top horloge voor een geweldige prijs. Bandjes gaan na ongeveer 1 jaar kapot, tomtom is hier flexibel in en laten dit onder garantie vallen.

  2 mensen vonden dit nuttig

  checktoegevoegd aan winkelmand

  kies categorie
  mijn wehkamp