TomTom Rider 500 EU motorfiets-navigatie

  TomTomRider 500 EU motorfiets-navigatie

  369.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  TomTom Rider 500 EU motorfiets-navigatie

  Ontdek de mooiste routes met de TomTom Rider 500 autonavigatie. Dit navigatiesysteem is geschikt voor gebruik binnen Europa. Daarbij ontvang je Lifetime Maps Europa, Lifetime TomTom Traffic en Lifetime flitsermeldingen. Ook ontvang je via Bluetooth meldingen over bijvoorbeeld verkeersonveilige situaties en files via de gesproken instructie optie.

  Opslag
  De TomTom Rider 500 beschikt over 16 GB interne opslag. Daarnaast breid je door middel van een micro SD kaart eenvoudig je totale opslag uit. Zo beschik je altijd over voldoende opslag voor al jouw kaarten en routes en deel je ze eenvoudig met vrienden. Gebruik de TomTomMyDrive-website en -app om je perfecte rit te plannen en samen te stellen. Vind en boek de beste eetgelegenheden en accommodatie met TripAdvisor-beoordelingen, en voeg deze toe aan je route. Synchroniseer ze via Wi-Fi naar je systeem en je kunt meteen op pad.

  Kies je eigen weg, zonder computer of laptop.
  Geen computer beschikbaar om je avontuur vooraf te plannen? Geen probleem. Je kunt de spannendste kronkelende wegen en hellingen ook vinden op je systeem. Kies hoe uitdagend je de kronkelende wegen en hellingen wilt hebben: laag, gemiddeld en hoog. Je navigatiesysteem doet de rest, zodat jij vol adrenaline van je rit kunt genieten. Je TomTom kan ook automatisch een andere route selecteren. Selecteer je vertrekpunt en bestemming en de TomTom rider zorgt ervoor dat je op de terugweg een nieuwe route ontdekt.

  Bestand tegen stof, vallen en water.
  De robuuste, metallic TomTom Rider is bestand tegen stof, vallen en water (IPX7-norm). Het capacitieve aanraakscherm kan worden ingesteld voor bediening met lichte en zware handschoenen. Je TomTom Rider is nu voorzien van een snelle quad-core processor en werkt daardoor sneller dan ooit. Het motornavigatiesysteem is voorzien van een universele RAM-houder.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie