Navigatie
TomTom GO Professional 620 EU trucknavigatie, Zwart

  TomTomGO Professional 620 EU trucknavigatie

  319.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  TomTom GO Professional 620 EU trucknavigatie

  De TomTom GO Professional 620 is speciaal ontworpen voor chauffeurs van grote voertuigen en toont nuttige plaatsen afgestemd op vrachtwagens en bussen. Deze navigatie biedt je Lifetime Maps voor grote voertuigen en Lifetime TomTom Traffic (via smartphone). Daarnaast ben je ook voorzien van Lifetime TomTom Flitsers zodat je boetes voorkomt.

  Updates via Wi-Fi
  Door de ingebouwde Wi-Fi functie heb je geen computer nodig om updates uit te voeren. Maak verbinding met een Wi-Fi-netwerk en selecteer de update(s) die je wilt downloaden en installeren. Zo ben je, ook onderweg, nog makkelijker voorzien van de nieuwste mappen en functies.

  Verbind met je smartphone
  Maak verbinding met je smartphone en laat het navigatiesysteem binnenkomende berichten voorlezen. Daarnaast gebruik je Siri en Google Now eenvoudig via de geïntegreerde microfoon. Zo maak je gebruik van de spraakherkenning terwijl je je volledig focust op de weg.

  Extra functies
  Deze navigatie beschikt over meer dan 50.000 nuttige plaatsen zoals tankstations, parkeerplekken en servicecentra. Zo vind je altijd een geschikte plek waar je ook bent in Europa. Op basis van live verkeer waarschuwt deze navigatie je voor stilstaand verkeer. Zo heb je voldoende tijd om gecontroleerd te remmen en geniet je van een nog veiligere reis.

  Specificaties:
  - Gebruiksduur batterij autonoom: maximaal 1 uur
  - Type houder: actieve magnetische houder
  - Intern geheugen: 16 GB
  - Scherm: 6 inch (15 cm) capacitief touchscreen
  - Extra geheugen: micro SD tot 32 GB
  - Wi-Fi: Ja
  - Bluetooth: Ja
  - 3D-gebouwen: Ja
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie