TomTom GO Expert 7 EU navigatiesysteem (europa)

  TomTom GO Expert 7 EU navigatiesysteem (europa)

  448.-

  TomTom GO Expert 7 EU navigatiesysteem (europa)

  Bekijk eenvoudig je route met de TomTom Go Expert via het 7 inch touchscreen. Je kunt de TomTom gebruik voor in de auto, maar ook voor grotere voertuigen! Jouw reis wordt sneller en fijner dankzij de actuele kaartupdates met uitstekende HD kwaliteit, een snelle processor en krachtige speakers voor heldere instructies. Je ontvangt onderweg actuele routebegeleiding en bestemmingen vinden gaat gemakkelijk door deze op het scherm in te tikken of door het gebruik van je stem!

  Speciale routeberekening voor grote voertuigen
  Dankzij speciale routeberekening belandt je nooit in een situatie waar je een weg, tunnel of brug nadert die niet geschikt is voor het voertuig waar je in rijdt. De berekening gebeurt op basis van voertuiggrootte, gewicht, ladingtype en maximumsnelheid. Bovendien krijg je ook updates voor routeberekening op basis van stadsverboden, regels voor ADR-tunnels en beperkingen volgens VN-klasse. Daarnaast vind je meer dan 50.000 tankstations, parkeerplaatsen, garages, (POI's) van DKV, Les Routiers en ParkYourBus.

  File en flitsers vermijden
  Door ingebouwde Bluetooth beschikt je TomTom over traffic-updates. Blijf de anderen altijd een stap voor en houd je aan de maximumsnelheid met een jaar lang waarschuwingen voor flitsers. Om hier na een jaar alsnog gebruik van te kunnen maken sluit je een abonnement na afloop van je proefperiode af. 

  Eenvoudig te monteren
  Je bevestigt de TomTom eenvoudig aan de voorruit dankzij het click-and-drive systeem, binnen enkele secondes kun je de weg op!

  Mobiel rijstrookadvies
  Paniek bij rijstrookwisselingen op de snelweg zijn verleden tijd. Rijd vol vertrouwen met duidelijke aanwijzingen, zoals mobiel rijstrookadvies, op je TomTom GO Expert GPS-navigatiesysteem.
  Routeberekening met meerdere afleverpunten of haltes
  De nieuwste kaarten kunnen drie keer sneller worden bijgewerkt dankzij de geïntegreerde 5 GHz-Wi-Fi, zonder extra kosten. Voeg gemakkelijk meerdere afleverpunten of haltes toe aan jouw route. Zo kun je van A naar B (en C en D) zonder te moeten stoppen en de route opnieuw te moeten berekenen.
  lees meer

  Specificaties

  MerkTomTom
  FabriekstypeGO Expert 7 EU
  KleurZwart
  Type navigatieAuto
  TMC-mogelijkheid
  Live services
  Lifetime trafficJa, altijd aan
  bekijk alle specificaties
  GarantieBluetooth

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.