TomTom Go Camper Tour navigatiesysteem, Zwart

  TomTom Go Camper Tour navigatiesysteem

  299.-
  nog 1 op voorraad

  TomTom Go Camper Tour navigatiesysteem

  Kom nooit vast te zitten onder lage bruggen, op smalle wegen of in tunnels dankzij routeplanning op basis van de grootte en het gewicht van jouw voertuig met de TomTom GPS-campernavigatie GO Camper Tour.

  POI's voor campers, caravans en auto's
  Vind onderweg eenvoudig je ideale camping met gedetailleerde POI's van partners. De POI's zijn vooraf geladen op je TomTom GO Camper Tour GPS-navigatie.

  TomTom Traffic
  Sta minder vaak vast in het verkeer met de verkeersinformatie van TomTomwaarop dagelijks miljoenen gebruikers vertrouwen. Alternatieve routes en betrouwbare aankomsttijden via je TomTom GO Camper Tour-navigatiesysteem.

  Helder 6-inch capacitief scherm
  Pinch, zoom of swipe op het interactieve scherm van de TomTom GO Camper Tour. Tik op de kaart, route of pictogrammen voor snelkoppelingen naar de belangrijkste functies.

  TomTom Europa-kaartupdates
  Download eenvoudig de nieuwste, up-to-date TomTom-kaarten en -software-updates voor je TomTom-navigatiesysteem zonder extra kosten via ingebouwde Wi-Fi. Geen computer of kabels nodig.

  Waarschuwingen voor flitsers
  Blijf anderen altijd een stap voor en houd je aan de maximumsnelheid met een proefabonnement van 6 maanden op Waarschuwingen voor flitsers op je TomTom GO Camper Tour-navigatiesysteem. Zo kom je altijd veilig aan op je bestemming. Sluit een abonnement af na afloop van je proefperiode.

  Updates via Wi-Fi
  Download de nieuwste kaarten en software voor je TomTom GO Camper Tour met ingebouwde Wi-Fi. Je hebt geen computer nodig.

  Smartphoneberichten
  De TomTom GO Camper Tour kan berichten vanaf je telefoon hardop voorlezen, terwijl je je handen aan het stuur en je ogen op de weg houdt. Activeer LIVE Services, zoals Traffic, door verbinding te maken met je smartphone via de TomTom MyDrive-app.

  Handsfree bellen
  Je TomTom GO Camper Tour is ontworpen om kwalitatief hoogstaand handsfree bellen in de auto mogelijk te maken. Je hoeft alleen maar je telefoon met TomTom GO Camper Tour te verbinden via Bluetooth.

  Click-and-Drive-houder
  Bevestig je TomTom GO Camper Tour-navigatiesysteem met de Click-and-Drive-houder, waarmee je het systeem moeiteloos vastklikt en losmaakt.

  Stembesturing
  Bedien je TomTom GO Camper Tour met je stem, zodat je je kunt concentreren op het rijden. Zeg 'Hallo TomTom' om van start te gaan.
  lees meer

  Specificaties

  MerkTomTom
  FabriekstypeGo Camper Tour
  KleurZwart
  Type navigatieCamper
  TMC-mogelijkheid
  Live services
  Lifetime trafficJa, altijd aan
  bekijk alle specificaties
  GarantieBluetooth

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.