overzicht
Tom Tailor trui met ingebreid dessin, Oranje
 • Uitverkocht

  Tom Tailortrui met ingebreid dessin

  39.99
  3 reviews
  Kies eerst je maat

  Tom Tailor trui met ingebreid dessin

  Dames trui van Tom Tailor, uitgevoerd in een gebreide kwaliteit met een ingebreid dessin. Het model is voorzien van een ronde hals met een striksluiting aan de achterzijde. Daarnaast heeft de trui een ribboord langs de hals, de uiteinden van de mouwen en aan de onderzijde.

  Specificaties

  Reviews

  algemene beoordeling
  3.3(3 reviews)
  Meest recent

  Comfortabele trui met mooie kleur en structuur

  Ik was aangenaam verrast door deze trui. Hij zit heerlijk, heeft een goede pasvorm en is toch wat origineler door de kleur en de structuur. In een andere review lees ik dat de trui wijd zou vallen. Ik vind dat wel meevallen. Ik heb een maat M gekocht en deze valt net zoals bij het model op de foto: soepel en aansluitend, zeker niet lubberig! De trui is goed te combineren; hij staat leuk op een donkerblauwe of zwarte spijkerbroek, maar ook bij bijv. op een zwart leren rokje. Ik ben er blij mee!

  Mooie soepel vallende trui

  Mooie ruim vallende trui. Ben zelf 1,65 lang en voor mij was de lengte perfect tot over de broekriem. Dunne stof maar mooie structuur. Persoonlijk vind ik de oranje kleur erg mooi. Heb zelf altijd maat L omdat ik brede schouders en arme heb door mijn sport. Maar anders zou je best een maatje kleinere kunnen proberen.

  lijkt totaal niet op de foto's

  Ik had zo'n goede hoop op deze trui na het zien van de foto's. Maar wat een tegenvaller. Model is in het echt veel wijder en veel korter dan op de foto's. En is van zeer dun materiaal...oogde erg goedkoop.

  Kleur: Blauw

  toegevoegd aan winkelmand