Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Toen was geluk heel gewoon - Complete serie + CD (DVD)
 • Uitverkocht

  Toen was geluk heel gewoon - Complete serie + CD (DVD)

  98.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Series

  Toen was geluk heel gewoon - Complete serie + CD (DVD)

  De Nederlandse komedie pur sang Toen Was Geluk Heel Gewoon is nu verkrijgbaar met bijbehorende CD van Simon Stokvis. Dankzij de timing en de kwaliteit van de scenario’s, het spel, de productie en de regie, werden herkenning en het gevoel van nostalgie het geheime wapen van Toen Was Geluk Heel Gewoon. Wekelijks genoten er ruim een miljoen kijkers van de serie die zich afspeelt in Rotterdam en vol komische situaties en misverstanden zit. Simon ‘Vriendje’ Stokvis, journalist van De Bruine Rotterdammer, werd in de serie gespeeld door Sjoerd Plejisier. Toen Was Geluk Heel Gewoon is zijn debuut album.

  TOEN WAS GELUK HEEL GEWOON - DE COMPLETE SERIE
  Toen Was Geluk Heel Gewoon is een Nederlandse komedie pur sang! Dankzij de timing en de kwaliteit van de scenario’s, het spel, de productie en de regie, werden herkenning en het gevoel van nostalgie het geheime wapen van Toen Was Geluk Heel Gewoon. Wekelijks genoten er ruim een miljoen kijkers van de serie die zich afspeelt in Rotterdam en vol komische situaties en misverstanden zit. Nu alle afleveringen verzameld in een mooie nieuwe box!

  TOEN WAS GELUK HEEL GEWOON - SIMON STOKVIS CD
  Sjoerd Pleijsier is een veelzijdig talent met een grote carrière. Zijn komische rol als Simon ‘Vriendje’ Stokvis, journalist van De Bruine Rotterdammer, wordt op zeer overtuigende wijze door Sjoerd neergezet. Mede daardoor werd Toen Was Geluk Heel Gewoon door het publiek bekroond met De Gouden Televizier-Ring voor het beste programma en met de televisie-vakprijs Het Gouden Beeld voor de beste productie. Als vriendje Simon Stokvis, heeft hij nu een debuut album gemaakt: TOEN WAS GELUK HEEL GEWOON. De CD bevat herkenbare liedjes, waarop Simon Stokvis Nederlandse teksten heeft gemaakt, zoals o.a.: ‘Rotterdam wordt wakker’ op de melodie van ‘Paris s’éveille’ van Jacques Dutronc. ‘Ali Cyaankali’ op de melodie van ‘Mack the Knife’ van Bertolt Brecht en Kurt Weil.
  lees meer

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreKomedie
  Speelduur9600
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0
  Beeld4:3
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand