Titaniumbaby autostoel Vector Isofix Groep 1,2,3, iSafety
 • uitverkocht

  Titaniumbaby autostoel Vector Isofix Groep 1,2,3, iSafety

  129.95
  Uitverkocht

  Mail mij als mijn maat weer beschikbaar is

  Titaniumbaby autostoel Vector Isofix Groep 1,2,3, iSafety

  Ontdek de nieuwe kinderautostoel Vector Isofix van Titaniumbaby. Deze autostoel is optimaal afgewerkt op het gebied van veiligheid, comfort en design, zodat jij en jouw kind met een gerust hart veilig op weg kunnen zijn.

  De autostoel Vector Isofix van groep I, II en III is geschikt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 12 jaar( 9 - 36 kg). De stoel is voorzien van maar liefst 4 veiligheidssystemen, namelijk: het Isofix en top tether verankeringssysteem; SIPS ( side impact protection system) en 5 - punts veiligheid gordel.

  Veiligheid
  Isofix is een universeel systeem, waarbij de autostoel direct op een tweetaal Isofix ankerpunten van de autozitting vastgeklikt kunnen worden. De twee Isofix bevestigingspunten bevinden zich tussen de rugleuning en de zitting van de auto.
  De top tether is een verankeringssysteem met een extra band aan de boven zijde van de stoel, deze kan je vast maken aan een derde verankeringspunt. Dit kan je terug vinden in de kofferbak of achterop de rugleuning van de achterbank, afhankelijk van type/ merk auto dat je hebt. Te vinden in instructie boek van de auto.
  SIPS (Side Impact Protection System) biedt voor optimale zijwaartse bescherming.
  Installatie autostoel
  In de eerste groep (9-18 kg) gebruik je de autostoel in kinderstand met 5 - puntsgordel, Isofix en top tether. In de tweede groep en derde groep (15-36 kg ) verhoog je de hoofdsteun waardoor de rugleuning hoger wordt en gebruik je de stoel in combinatie met Isofix en de 3 -puntsgordel. De hoofdsteun in groep I kan in 5 verschillende hoogtes worden afgesteld, in de stand van groep II en III kan ook nog eens in 5 hoogtes versteld worden. De hoofdsteun die in 10 diverse standen kan worden gezet, zorgt ervoor dat de stoel met jouw kind meegroeit en zo je voorzien van een optimale levensduur van de autostoel. Voor de installatie van tweede en derde groep dien je het 5-puntsharnassysteem te verwijderen en deze moet veilig opgeborgen worden voor toekomstige gebruik.
  Gebruiksgemak
  De bekleding kan verwijderd worden en is wasbaar, zo heb je altijd een schoon en frisse autostoeltje voor je kindje.  De autostoel wordt geleverd met een afneembare bekerhouder die aan beide kanten van de stoel bevestigd kan worden.
  Kenmerken
  • Eenvoudige montage door geïntegreerd Isofix systeem;
  • Voorzien van een extra Top tether verankeringssysteem;
  • Uitgevoerd met SIPS ( Side Impact Protection Systeem);
  • Geschikt van 9 maanden tot ongeveer 12 jaar ( 9 – 36 kg);
  • Kan zowel voor – als op de achterzitting worden bevestigd, mits de airbag is uitgeschakeld;
  • ECE 44 /04 gekeurd en getest volgens de laatste wettelijk gestelde eisen;
  • In hoogte verstelbare hoofdsteun; 
  lees meer

  Specificaties

  Incl. zonnekap
  Soort gordel5-puntsgordel
  i-Size
  Bevestiging op kinderwagen
  Zijwaartse bescherming
  Verstelbare hoofdsteun
  Verstelbare schoudergordel
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.