Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Tineke Schouten - Posi-Tien (DVD)
 • Uitverkocht

  Tineke Schouten - Posi-Tien (DVD)

  9.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Tineke Schouten - Posi-Tien (DVD)

  Op 20 augustus brengt CNR de DVD registratie van de voorstelling Posi-Tien van Tineke Schouten uit. De voorstelling is een absolute publiekstrekker. Ruim 250 volledig uitverkochte voorstellingen onderschrijven dit grote succes. Oma Oortjes, de artiestenparade met tal van geparodieerde bekende Nederlanders, de hondenuitlaatdienst in Laren en de Vlaamse paaldanseres die haar 40-jarig jubileum ‘aan de paal’ viert, zijn slechts voorbeelden uit een show met enkel hoogtepunten.

  Haar zelf geschreven en geregisseerde avondvullende show Posi-Tien is een gegarandeerde oefening voor de lachspieren. De combinatie van hilarische sketches en prachtige, ontroerende liedjes is wederom het bewijs van Tineke’s bijzondere talenten. Ze wordt ondersteund door een fantastische groep artiesten en muzikanten, die samen met Tineke een heerlijke voorstelling neerzetten.

  De pers was ook unaniem lovend over de eerste voorstelling die Tineke Schouten in samenwerking met Joop van den Ende Theaterproducties maakte: ‘Utrechtse cabaretière nog altijd een onovertroffen vakvrouw’, schreef het Algemeen Dagblad. Het Dagblad van het Noorden vond Posi-Tien ‘Overrompelend en indrukwekkend’.

  Tineke Schouten zit inmiddels 34 jaar in het vak en is een vakvrouw bij uitstek. Ze schrijft en regisseert haar eigen shows en heeft inmiddels al achttien avondvullende programma’s op haar naam staan. Haar populariteit neemt al decennia lang toe en CNR is er dan ook zeer trots op Posi-Tien op DVD te mogen presenteren!

  Specificaties

  GenreAmusement
  SubgenreCabaret
  Speelduur150
  LeeftijdNiet schadelijk/Alle leeftijden
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital 2.0
  Beeld16:9
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand