Tile MATE+ & SLIM II trackers (set van 4), Zwart/wit

  TileMATE+ & SLIM II trackers (set van 4)

  66.99
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Tile MATE+ & SLIM II trackers (set van 4)

  De trackerset Tile MATE+ & SLIM II (2020) is de oplossing als je telkens spullen kwijt bent. Als je de Tile trackers aan/op je kostbare spullen bevestigd of plaatst behoort dat tot de verleden tijd. Dat wil zeggen, je vindt sneller eenvoudiger terug. De set bestaat uit 2 Tile SLIM II(2020) en 2x de MATE+ (2020) en de werking is als volgt. Koppel de Tile MATE+ & SLIM II via Bluetooth aan je smartphone en vind je "kwijt geraaakte spullen" vrij eenvoudig terug via een geluidsignaal.

  Hang de Tile mate aan bijvoorbeeld je sleutelbos, fotocamera of ander ding dat je snel kwijt bent en via de handige app op je smartphone vind je ze zo terug tot een afstand van 61 meter. De Tile Mate+ is waterdicht en waar de batterij een jaar meegaat, is deze na die periode gewoon te vervangen zodat je er gebruik van kan blijven maken.  De SLIM II heeft het formaat van een dubbeldikke creditcard. Hij is dus nog compact genoeg om in je portemonnee of je tas te passen. De werking is vrij eenvoudig. Koppel 'm via Bluetooth aan je smartphone en vind je "kwijt geraaakte spullen" vrij eenvoudig terug via een geluidsignaal. De SLIM II is spatwaterdicht en heeft een baterrij die tot drie jaar meegaat, zo hoef je niet bang te zijn dat hij zomaar leeg is.

  Laten we eerlijk zijn, je smartphone is ook zo’n apparaat dat gemakkelijk zoekt raakt. Gelukkig werkt de Tile trackers ook de andere kant op. Door twee keer op de Tile te drukken zal je telefoon afgaan, zelfs als deze in de stille stand staat. Gebruik de Tile app om je apparaat te bellen als je in de buurt bent, of om de locatie op een kaart te zien als je ver weg bent. Dubbelklik op de Tegelknop op je toestel om je telefoon te laten rinkelen, zelfs wanneer deze op stil staat.

  Lost and found community
  Is je Tile buiten bereik en heb je hem niet teruggevonden? Maak dan gebruik van alle Tile Apps in de Lost and Found community. Deze optie is 100% discreet, niemand zal weten dat je iets kwijt bent. De Tile App laat je anoniem de hulp inschakelen van alle andere Tile gebruikers. Als je de App op de achtergrond aan hebt staan en je komt in de buurt van een verloren Tile, dan wordt de locatie per direct aan de eigenaar van deze Tile doorgestuurd.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie