Tile MATE+ (2020) tracker, Wit

  TileMATE+ (2020) tracker

  23.09
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Tile MATE+ (2020) tracker

  Met de Tile Mate+ raak jij nooit meer je spullen kwijt. Hang de tracker aan bijvoorbeeld je sleutelbos, fotocamera of ander ding dat je snel kwijt bent en via de handige app op je smartphone vind je ze zo terug tot een afstand van 61 meter. De Tile Mate+ is waterdicht en waar de batterij een jaar meegaat, is deze na die periode gewoon te vervangen zodat je er gebruik van kan blijven maken.

  Laten we eerlijk zijn, je smartphone is ook zo’n apparaat dat makkelijk kwijt is. Gelukkig werkt de Tile Mate+ ook de andere kant op. Door twee keer op de Tile te drukken zal je telefoon afgaan, zelfs als deze in de stille stand staat. Gebruik de Tile app om je apparaat te bellen als je in de buurt bent, of om de locatie op een kaart te zien als je ver weg bent. Dubbelklik op de Tegelknop op je toestel om je telefoon te laten rinkelen, zelfs wanneer deze op stil staat.

  Lost and found community
  Is je Tile buiten 60 meter bereik en krijg je hem niet teruggevonden? Maak dan gebruik van alle Tile Apps in de Lost and Found community. Deze optie is 100% discreet, niemand zal weten dat je iets kwijt bent. De Tile App laat je anoniem de hulp inschakelen van alle andere Tile gebruikers. Als je de App op de achtergrond aan hebt staan en je komt in de buurt van een verloren Tile, dan wordt de locatie per direct aan de eigenaar van deze Tile doorgestuurd.

  Bluetooth-versie: 4.0
  Spatwaterbestendig
  Compatibele besturingssystemen: iPhone, Android
  Smartphone ondersteuning op afstand
  Smart Home Ready
  lees meer

  Specificaties

  Garantie