Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Tijdmeters - David Mitchell
 • Uitverkocht

  David MitchellTijdmeters

  12.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle romans

  Tijdmeters - David Mitchell

  dwarsligger 466 David Mitchell Tijdmeters

  Tijdmeters volgt het leven van Holly Sykes van haar jeugd in Gravesend tot haar oude dag in Ierland. Van het moment dat ze van huis wegloopt tot het moment dat ze moet overleven in een bijna failliete samenleving. De vroege verdwijning van haar broertje is daarbij een belangrijk raadsel dat haar hele leven blijft doorwerken.

  David Mitchell weet in deze grootse roman de thema's en ideeën uit zijn eerdere boeken fenomenaal bijeen te brengen. Aan de hand van de ogenschijnlijk gewone Holly Sykes voert hij de lezer een bovennatuurlijke oorlog van goed en kwaad binnen, die hij tot de laatste pagina spannend weet te houden.

  David Mitchell (1969) is een van de grootste Engelse schrijvers van dit moment. Hij is onder meer twee keer genomineerd voor de Man Booker Prize en zijn werk wordt over de hele wereld vertaald. Zijn roman Wolkenatlas (Cloud Atlas) is verfilmd.

  ***** 'Tijdmeters is fantastisch, in alle betekenissen van dat woord.' - NRC Handelsblad

  lees meer

  Specificaties

  AuteursDavid Mitchell
  Eerste auteurDavid Mitchell
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789049805449
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789049805449
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand