Tiger Colar vrijstaande toiletborstel zilver, Zilver

  TigerColar vrijstaande toiletborstel zilver

  32.95
  Toiletborstel vrijstaand
  • Zilver
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Tiger Colar vrijstaande toiletborstel zilver

  De vrijstaande toiletborstel met houder uit de Colar serie van Tiger is uitgevoerd in geborsteld RVS. De toiletborstelhouder is voorzien van een kunststof voet voor optimale stabiliteit en bescherming van de ondergrond. De Colar serie bevat tevens een groot aantal aanvullende accessoires voor de badkamer en toiletruimte in dezelfde stijl.

  Vrijstaand
  Deze toiletborstel heeft het grote voordeel dat deze vrijstaand is. Je bent dus nooit afhankelijk van beschikbare ruimte rond je wc-pot, je hoeft geen bevestiging te realiseren met behulp van boren én je laat geen lijmresten achter op je achterwand. Deze vrijstaande wc-borstel kan overal geplaatst worden en dankzij de kunststoffen rand zal deze niet snel gaan schuiven, hetgeen beschadigingen op de vloer voorkomt.

  Hygiene
  De toiletborstel is makkelijk te reinigen dankzij de kunstoffen binnenpot. Deze binnenpot is namelijk uit de houder te verwijderen, waardoor je deze eenvoudig schoon kunt maken. De borstel zal zich altijd makkelijk centreren in het midden van de houder, waardoor viezigheid altijd in deze kunststoffen binnenpot zal blijven.

  Colar
  De Colar serie van Tiger bestaat uit een ruim aantal badkameraccessoires, waaronder verschillende toiletrolhouders, reserverolhouders, wc-haken en toiletborstels. Hierdoor maak jij in één keer je badkamer of toilet helemaal af! De colar serie wordt aangeboden in een mooie glimmende en een geborstelde kleurstelling.

  Kenmerken:
  - Lengte: 9,3cm
  - Breedte: 9,3cm
  - Hoogte: 38,4cm
  - Materiaal: RVS
  - Garantie: 5 jaar
  - Bevestiging: Staand

  - Gemaakt van hoogwaardige materialen 
  - Kunststof binnenpot voor optimale hygiëne en eenvoudige reiniging
  - De borstel centreert zichzelf na gebruik altijd mooi in de houder
  - De borstelpot is voorzien van een kunststof bodem zodat het artikel stabiel staat en geen krassen veroorzaakt
  - Tevens verkrijgbaar als hangend model
  10 jaar garantie
  lees meer

  Specificaties