Thule RideAlong Mini fietsstoeltje voor donkergrijs, Dark grey

  ThuleRideAlong Mini fietsstoeltje voor donkergrijs

  99.95
  Voorzitje
  Dark grey
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Thule RideAlong Mini fietsstoeltje voor donkergrijs

  Laat je kind de wereld zien op een totaal nieuwe manier! Dankzij het intuïtieve ontwerp van dit voorzitje is een veilige, makkelijke en fijne fietstocht gegarandeerd. Dankzij de ingebouwde veiligheidsindicator in de montagebeugel met snelkoppeling weet je zeker dat het fietszitje correct is geplaatst.

  De verstelbare, gevoerde vijfpuntsgordel biedt je kind maximaal comfort met een veilige en goede pasvorm. Het fietszitje is in een paar seconden te plaatsen en weg te halen, dankzij de universele montagebeugel met snelkoppeling (geschikt voor zowel normale als Ahead-stuurpennen). Met de kindveilige riem met grote knoppen kunt je kind snel en veilig vastgezet worden.

  De voetriemen en voetsteunen zijn verstelbaar, zorgen voor gemak en flexibiliteit naarmate je kind groter wordt en zijn met 1 hand te bedienen. De zachte handgrepen kan door je kind worden vastgepakt tijdens een fietstocht.

  De Thule RideAlong Mini kindervoorzitje is ontworpen en getest voor kinderen van 9 maanden* tot 3 jaar oud, tot maximaal 15 kg. *Raadpleeg een kinderarts als het kind jonger dan 1 jaar is.

  Kenmerken:
  - TÜV-goedgekeurd
  - Ingebouwde reflector
  - Comfortabele hoogwaardige gordel
  - Voetriemen
  - In hoogte verstelbare gordel
  - Beschermende vleugel
  - Snel afkoppelbare haak
  - Veiligheidsgesp
  lees meer

  Specificaties

  BijzonderheidGarantie