POP top teaser image

Traphekjes

Een klein kind is totaal niet bezig met gevaar. Ze zijn begonnen aan een ontdekkingstocht waarin alles even interessant is. Door vallen en opstaan leren ze hun grenzen ontdekken. Maar je wilt niet dat ze door ervaring leren hoe het is om van een trap te vallen. En daarom heb je traphekjes.

19 resultaten
aanbevolen

19 resultaten

Traphekje

Veiligheid gaat boven alles. Zeker wanneer het om je kind(eren) gaat. Je denkt op allerlei manieren na over het zo veilig mogelijk laten spelen van je kind. Het traphekje is een van de belangrijkste beschermingsmiddelen daarbij. Zodra je baby leert kruipen, is het verstandig om alle eventuele gevaren te minimaliseren. Dat kun je heel eenvoudig doen door ervoor te zorgen dat je kindje niet naar beneden kan vallen als het op een verdieping aan het spelen is. Wij hebben in ons assortiment ongetwijfeld het traphekje dat precies past bij jouw situatie. Kijk gerust eens rond en kies jouw ideale exemplaar!

Er is veel mogelijk als je een traphekje zoekt

In feite blokkeer je met een traphekje de trapopening, zodat de kleine spruit niet per ongeluk naar beneden kan vallen. Je moet er immers niet aan denken wat de gevolgen zijn als dit gebeurt… Gelukkig hebben we diverse traphekjes voor je om een val te voorkomen. Zodra je het hekje gemonteerd hebt en consequent dicht doet als je erlangs bent gelopen, creëer je een veilige omgeving voor je kind. Het belangrijkste bij een traphekje is dat je kindje niet zelf de sluiting kan openen, als het überhaupt al lukt om zich op te trekken langs het hek. Maar natuurlijk wil jij wel zelf het traphekje eenvoudig open kunnen doen. De exemplaren die wij aanbieden zijn met één hand te openen, want op je andere arm heb je meestal een baby. Verder hebben we ook traphekjes die als deurhekje te gebruiken zijn, zodat je kind niet in een bepaalde kamer kan komen. Ook zijn er designtraphekjes en varianten die oprolbaar zijn.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.