POP top teaser image

Kinderstoelen

Lekker met papa en mama aan tafel zitten, op dezelfde hoogte. Kinderen willen alles kunnen zien en kunnen aanwijzen. Bij wehkamp vind je heel veel leuke, stevige kinderstoelen die jouw kindje een comfortabele houding geven en die gemakkelijk bij iedere tafel aangeschoven kunnen worden. Van de meest eenvoudige bijzetstoelen tot de meest geavanceerde meegroeistoelen. Bekijk ook ons assortiment kinderservies.

51 resultaten
aanbevolen

51 resultaten

Kinderstoelen

Voor je kind is er niets mooier dan zich groot te voelen. Bijvoorbeeld door aan dezelfde tafel te zitten als jullie. Maak een keuze uit de vele kinderstoelen die wij in ons assortiment hebben opgenomen en je bent verzekerd van een trots kindje! Kussens, beugels, tuigjes, opstapplankjes, zitverkleiners, eet/speelbladen... ook de accessoires die bij kinderstoelen horen, vind je natuurlijk bij wehkamp.nl. Reken erop dat je kunt vertrouwen op onze goede prijs/kwaliteitverhouding, ons supereenvoudige bestelproces en onze meer dan prima service!

Laat je inspireren door onze kinderstoelen

Of je nu een simpele kinderstoel zoekt die je snel bij kunt schuiven aan tafel of je wilt een geavanceerde meegroeistoel: wij hebben ze allemaal voor je. Maak bijvoorbeeld kennis met de Kidsriver kinderstoelen. De Kidsriver kinderstoelen zorgen ervoor dat je kindje ruim en praktisch in de stoel kan zitten. Naast dat de kinderstoelen prettig zitten, zijn ze ook nog eens veilig en zit je kindje goed vast dankzij de vijfpuntsgordel. Ook dit is uiteraard een belangrijk punt om op te letten bij het selecteren van een goede stoel. Zo kan je je kindje op een comfortabele manier eten geven. Wil je je even ontspannen? Leg je kindje dan in een wipstoel, bijvoorbeeld van Koelstra. De wipstoel houdt je kindje lekker bezig en zorgt ervoor dat jij even tot ontspanning kan komen. Uiteraard zijn deze wipstoeltjes veilig door middel van de veiligheidsgordel. Verder hebben we ook nog leuke kinderstoelen die ook als decoratie gebruikt kunnen worden. Maak kennis met onze Qeeboo Rabbit Chair. Deze Rabbit Chair kan als decoratie, maar ook als stoel worden gebruikt. De stoel is uitgevoerd in verschillende maten en kleuren. Op welke stoel zal jouw kindje straks zitten?

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.