Thrustmaster T300RS Force Feedback-racestuur (PS4/PS3/PC), Zwart

  ThrustmasterT300RS Force Feedback-racestuur (PS4/PS3/PC)

  299.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Thrustmaster T300RS Force Feedback-racestuur (PS4/PS3/PC)

  1080° Force Feedback-voet die gebruik maakt van een industriële borstelloze motor
  De T300 RS van Thrustmaster is de ideale simulator om virtuele racers alle vaardigheden en alle situaties van een racegame uitgebreid te laten trainen. Om dit te bereiken, zit er onder de motorkap niets minder dan een echte borstelloze professionele Force Feedback-motor die wrijvingsloos zijn werk doet. Deze motor wordt gecombineerd met een nieuw 1080°-systeem met dubbele riem. Dit resulteert in extreem soepele en stille Force Feedback met ongelooflijk snel en realistisch reagerende Force-effecten

  De T300RS is het ideale Force Feedback stuur voor gamers die racers willen worden en voor racegamers die hun talenten maximaal willen benutten. Thrustmaster heeft met dit stuur de perfecte oplossing op de markt gebracht voor alle gamers die hun racegames willen winnen. De T300RS biedt een ongeëvenaarde onderdompeling voor een zuiver contact met de weg. Een echte borstelloze professionele Force Feedback motor die wrijvingsloos zijn werk doet gecombineerd met een nieuw 1080-gradensysteem met dubbele riem leveren extreem soepele en stille Force Feedback met ongelooflijk snel en realistisch reagerende Force-effecten. De motor is fluisterstil waardoor gamers zich optimaal kunnen concentreren op wat er zich op de weg afspeelt. Het H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology systeem maakt gebruik van een contactloze magnetische sensor die een nauwkeurigheid van 16 bits (65.536 afzonderlijke waarden) in het stuur biedt. De T300RS heeft ook een intern geheugen en firmware die via een PC te upgraden is. Bovendien bevindt er zich een PS4/PS3-schuifknop op de voet van het stuur voor een optimale compatibiliteit met beide systemen.

  De T300RS is voorzien van een afneembaar stuur met het Thrustmaster Quick Release systeem. Het stuur meet 28 cm in diameter en heeft centrale spaken van geborsteld metaal. Met de officiële PS4-knoppen (PS, SHARE, OPTIONS) is eenvoudig toegang mogelijk tot de nieuwe sociale functies van het systeem. Het stuur is rondom geheel bekleed met versterkt rubber met een structuur. Dit betekent ultiem comfort. Twee grote sequentiële schakelflippers zijn bevestigd aan het stuur. Ze zijn 13 cm hoog voor een goede bereikbaarheid en zijn voor 100% van metaal. De draaihoek van het stuur is instelbaar van 270 tot 1080 graden en is daarmee perfect geschikt voor elk soort voertuig waarmee in een game kan worden gereden. Het stuur is ook nog uitwisselbaar met andere sturen van Thrustmaster zoals de Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-on, T500RS GT Wheel, TM Leather 28 GT Wheel Add-On en de 599XX Evo 30 Wheel Add-On Alcantara Edition. De pedalen van de bij de T300RS geleverde pedaalset hebben een lange slag en zijn gemaakt van metaal. Ze zijn zowel in hoogte als in tussenruimte verstelbaar.

  Afneembaar stuur in racing GT stijl
  Realistisch afneembaar racestuur met een diameter van 28 cm en versterkte rubber bekleding met structuur rondom het hele stuur.Uitgebreide hulpmiddelen: 13 actieknoppen (waarvan 2 op de voet ) + 1 D-pad.Met officiële PlayStation4-knoppen (PS, SHARE, OPTIONS): geniet van de nieuwe mogelijkheden op sociaal gebied door direct en op elk moment te kunnen schakelen tussen de game en het systeem.

  Twee grote schakelflippers bevestigd op stuur
  Twee grote sequentiële schakelflippers zijn bevestigd aan het stuur. Ze zijn 13 cm hoog voor een goede bereikbaarheid en zijn voor 100% van metaal. Tact-schakelaar met levensduur van meer dan 10.000.000 activeringen.

  Met officiële licentie voor Playstation 4/Playstion 3
  Met officiële licentie voor PS4 en PS3 en ingebouwde software die zorgt voor automatische herkenning door PS4-systeem.PS4/PS3-schuifschakelaar (voor volledige compatibiliteit op beide systemen). Ook pc-compatibel.

  Borstelloze servomotor van professionele kwaliteit
  Onder de motorkap zit niets minder dan een echte borstelloze Force Feedback servomotor van industriële kwaliteit die zonder enige wrijving zijn werk doet. De motor is fluisterstil waardoor gamers zich optimaal kunnen concentreren op wat er zich op de weg afspeelt.Snel reagerende en zeer realistische force-effecten zonder enige vertraging.

  Geoptimaliseerd wrijvingsloos mechanisme met twee riemen
  Het nieuwe 1080-gradensysteem met dubbele riem resulteert in extreem soepele en stille Force Feedback met ongelooflijk snel en realistisch reagerende Force-effecten. Voel de weg in het stuur en niet het stuur zelf.

  H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology
  De ontwerpers en technici van Thrustmaster hebben nauwkeurigheid toegevoegd aan de reeds indrukwekkende kenmerken van deze motor door H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology in te bouwen. Deze techniek maakt gebruik van een contactloze magnetische sensor met een stuurnauwkeurigheid van 16 bits (65.536 discrete waarden).

  Gereed voor het ecosysteem
  Compatibel op de PS4, PS3 & PC met afneembare Thrustmaster-racesturen** zoals de Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-on, T500RS GT Wheel, TM Leather 28 GT Wheel Add-On en de 599XX Evo 30 Wheel Add-On Alcantara Edition.

  Compatibel op de PS4, PS3 & PC met Thrustmaster-pedaalsets met 3 pedalen** zoals de T3PA en de T3PA-PRO – Thrustmaster 3 Pedals Add-On.

  Compatibel op de PS4, PS3 & PC met de TH8A shifter** (TH8A - Thrustmaster TH8 Add-On).

  ** Wordt apart verkocht

  Voor vragen wat betreft het artikel of (technisch) support kan de pagina https://support.thrustmaster.com/en/ geraadpleegd worden.
  lees meer

  Specificaties