Thrustmaster T150RS Force Feedback racestuur (PS4/PS3/PC), Zwart, Blauw

  ThrustmasterT150RS Force Feedback racestuur (PS4/PS3/PC)

  189.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Thrustmaster T150RS Force Feedback racestuur (PS4/PS3/PC)

  Thrustmaster T150 Force Feedback – 1080° Force Feedback racestuur voor de PS4, PS3 en PC
  Dit stuur heeft een uitstekende prijs/prestatie-verhouding en is op diverse platforms inzetbaar. Het biedt een dubbele officiële licentie voor zowel de PlayStation4 als de PlayStation3, compatibiliteit met de PC en een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid voor zowel de ervaren als de beginnende racer op alle soorten circuits.

  De Thrustmaster T150 Force Feedback Racing Wheel heeft een officiële licentie voor de PS4. Het stuur is ook compatibel met de PS3 en de PC, heeft een draaihoek van 1080 graden, force feedback, ingebouwde PS4/PS3-schuifschakelaar en is inclusief een grote pedaalset. Dankzij de gecertificeerde embedded software wordt het stuur automatisch herkend door de PS4-console en is het compatibel met de menu's van de console. De PC-compatibiliteit (Windows XP/Vista/7/8/10) is gewaarborgd door de Thrustmaster-drivers, te downloaden van de Thrustmaster-website. Dankzij deze drivers is altijd de meest recente firmwareversie voor de voet van het racestuur beschikbaar. Door het aandrijfsysteem met instelbare Force Feedback voelt u elk detail tijdens het racen zoals oneffenheden in het wegdek, veranderende balans in de auto door remmen of optrekken, contact met objecten en doorslippende banden.

  De draaihoek is instelbaar van 270 tot 1080 graden. Een systeem met een mix van riemen, poelies en tandwielen zorgt voor effecten die veel vloeiender en stiller zijn dan gerealiseerd kan worden met schroefvormige tandwielen. Bovendien wordt er voor extra stevigheid een as met metalen kogellagers gebruikt. Het robuuste en veelzijdige bevestigingssysteem is compatibel met onder andere tafels en werkbladen. De meegeleverde grote pedaalset heeft pedalen met brede voetsteunen. De hoek van elk pedaal kan worden aangepast. Het rempedaal biedt een progressieve weerstand.

  De ingebouwde PlayStation4-knoppen (PS/SHARE/OPTIONS) bieden toegang tot sociale functies zoals het wisselen tussen de game en het systeem, en het navigeren in de menu's van de console. Met een diameter van 28 cm en een ergonomisch ontwerp is het stuur perfect geschikt voor alle racegames (GT, F1, NASCAR, Rally, etc.). De 2 grote op het stuur geplaatste sequentiële schakelflippers zijn 13 cm lang en volledig van metaal. De gebruikte schakelaars zijn tact-switches met levenscycli van meer 500.000 activeringen. De uitgebreide bedieningselementen bestaan uit onder meer 13 actieknoppen (waarvan 2 op de voet ) en 1 multidirectionele D-pad. De T150 Force Feedback Racing Wheel is compatibel met de Thrustmaster T3PA-pedaalset, de Thrustmaster T3PA PRO-pedaalset en de Thrustmaster TH8A-shifter.

  Officieel racestuur voor PS4 en PS3, compatibel met de PC
  Officieel racestuur dat automatisch wordt herkend door een PS4-systeem.De PS4/PS3-schuifschakelaar garandeert optimale compatibiliteit op beide systemen. Kan ook op de PC worden gebruikt dankzij de compatibiliteit met Windows 10/8/7/Vista/XP.

  Realistische Force Feedback effecten
  Ervaar elke racesensatie maximaal dankzij de realistische Force Feedback: oneffenheden op de piste of het circuit, contact met objecten en een uitbrekende achterkant.Een vloeiend, nauwkeurig en geruisloos racestuur met een systeem dat riempoelies en tandwielen combineert.

  Ultieme raceprecisie
  Dankzij een draaihoek die instelbaar is tussen 270° en 1080° kunnen gamers met ongehoord realisme in alle voertuigen racen. Zeer nauwkeurig racestuur: optische uitlezing met een nauwkeurigheid van 12 bits (4096 waarden op de stuuras)

  Maximaal comfort bij het racen

  Het stuur beschikt over met rubber beklede versterkte grips.Sequentieel schakelen wordt vergemakkelijkt door de 2 grote, 100% metalen op het stuur gemonteerde sequentiële schakelflippers.

  Zeer realistisch stuur
  28 cm in diameter, met een ergonomisch ontwerp perfect geschikt voor alle racegames (GT, F1, NASCAR, Rally, etc.)

  Alle bedieningselementen binnen handbereik
  U hoeft uw handen nooit meer van het stuur te halen omdat de officiële knoppen (PS/SHARE/OPTIONS) zich op het stuur bevinden. Snelle toegang tot alle sociale functies, wisselen tussen de game en het systeem, en navigeren in de menu's van de console.

  Brede geoptimaliseerde pedaalset
  Remmen en gas geven zoals in een echte auto. Stel de pedalen in voor een optimaal comfort. De hellingshoek van elk pedaal kan in 3 verschillende standen worden gezet. De pedalen hebben een brede voetensteun.De progressieve weerstand van het rempedaal zorgt voor een vergroot realisme.

  Kenmerken:
  - Officiële racesimulator voor de PS4/PS3 (ook compatibel op de PC).
  - PS4/PS3-schuifschakelaar
  - 1080 graden Force Feedback systeem: Mix van riempoelies en tandwielen, en een as met metalen kogellagers.
  - Brede pedaalset meegeleverd Voor de hellingshoek van elk pedaal kan één van de 3 beschikbare hoeken worden ingesteld.
  - Compatibel met Thrustmaster-accessoires: Compatibel met de T3PA* en T3PA-PRO* pedaalsets (Thrustmaster 3 Pedals Add-on) en met de Thrustmaster TH8A* shifter

  * Wordt apart verkocht

  Voor vragen wat betreft het artikel of (technisch) support kan de pagina https://support.thrustmaster.com/en/ geraadpleegd worden.
  lees meer

  Specificaties