Thrustmaster T.16000M FCS Flight Pack, Zwart

  ThrustmasterT.16000M FCS Flight Pack

  199.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Thrustmaster T.16000M FCS Flight Pack

  De complete oplossing voor simmers: controle over alle elementen in de cockpit.
  Thrustmaster is met haar 25 jaar aan ervaring en expertise in flightsim controllers de juiste partij om met een antwoord te komen op de groeiende vraag naar een midrange joystick die onder liefhebbers van flightsims en in het bijzonder spacesims leeft.
  De T.16000M FCS FLIGHT PACK is ontwikkeld voor geavanceerde piloten die als alternatief voor muis en toetsenbord op zoek zijn naar een uitgebreide en realistische manier om hun toestel te bedienen.
  De T.16000M FCS HOTAS bestaat uit de T.16000M FCS (Flight Control System) flightstick, de TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) throttle en de TFRP (Thrustmaster Flight Rudder Pedals). De T.16000M FCS HOTAS is via USB compatibel met de PC in Windows 10, 8, 7 en Vista (32-bits en 64-bits). 

  T.16000M FCS
  Voor het met de grootste precisie kunnen manoeuvreren, maakt de T.16000M FCS flightstick gebruik van H.E.A.R.T HallEffect AccuRate Technology™ (USA patent US08471815) met een nauwkeurigheid van 16 bits (d.w.z. 16.000 x 16.000 mogelijke waarden). Dit is dezelfde extreme precisie die geleverd wordt door de HOTAS Warthog joystick, een topproduct van Thrustmaster, en het stelt gamers in staat hun vijanden te benaderen met chirurgische precisie.
  De spiraalveer (diameter van 2,8 mm) in de stick zorgt voor krachtige, lineaire en gelijkmatige spanning.

  T.16000M FCS
  De T.16000M FCS beschikt over 4 onafhankelijke assen waaronder draairoer (bediend door de stick te draaien), 16 actieknoppen met tastbare, braille-achtige, herkenning, een 8-wegs point of view (PoV) hat-switch en een ergonomische trigger. Dankzij de opvallende oranje accenten en de achtergrondverlichting, worden gamers naar een compleet nieuw niveau getild.

  TWCS-throttle
  TWCS (Thrustmaster Weapon Control System) throttle: gebruik de linkerhand voor het verhogen van de vechtsnelheid en het bedienen van het ruimteschip of de straaljager
  De lagere plaatsing van de TWCS-throttle in vergelijking met kwadrant-gebaseerde systemen biedt ongeëvenaard comfort.

  TWCS-throttle
  Simmers krijgen een zeer uitgebreide besturing omdat de TWCS-throttle 14 knoppen heeft en een 8-wegs PoV hat-switch die worden toegevoegd aan die van de joystick. Hierdoor heeft de piloot de beschikking over in totaal 5 assen, 30 knoppen en twee 8-wegs PoV’s, plus 3 extra assen via het optionele TFRP-roer. 
  De TWCS-throttle beschikt over 5 assen en een RJ12-connector die 3 extra assen biedt via het externe optionele TFRP-roer* uit Thrustmaster’s flight product ecosysteem
  * Wordt apart verkocht.

  Thrustmaster TFRP (T.Flight Rudder Pedals)
  De TFRP heeft vier schuifrails van professioneel geanodiseerd aluminium. Het unieke design van de rails zorgt voor volledig gladde schuifbewegingen. In combinatie met de zelfcentrerende roeras biedt dit de perfecte weerstand in de bediening van het roer.

  TFRP Rudder Pedals: S.M.A.R.T (Sliding Motion Advanced Rail Track)
  De zeer lange slag op de roeras zorgt voor de extreem precieze besturing die nodig is voor perfect uitgemeten manoeuvres in het luchtruim. De lengte van de slag zorgt er in combinatie met de eigen Thrustmaster S.M.A.R.T technologie voor dat piloten het roer kunnen bedienen met de correcte dosis intensiteit en met schokvrije schuifbewegingen. Dit stelt hen in staat de meest complexe manoeuvres met de grootst mogelijke precisie uit te voeren.

  T.A.R.G.E.T geavanceerde programmeersoftware** op de PC: 
  programmeer tot 256 knoppen in het flightsim ecosysteem
  Thrustmaster Advanced pRogramming Graphical EdiTor software voor het combineren met elk ander Thrustmaster-apparaat (waardoor de combinatie wordt herkend als een enkel USB-apparaat) en voor het maken of laden van een specifiek mappingprofiel voor elke game
  Maak uw eigen profielen op maat voor een nog grotere functionaliteit van de meeste Thrustmaster-flightcontrollers en deel deze profielen op de Thrustmaster-gebruikerscommunity.
  ** Beschikbaar als gratis download op de website http://ts.thrustmaster.com.

  Ergonomisch ontwerp voor optimaal comfort en grootse precisie
  Dankzij het ontwerp en de ergonomie biedt de T.16000M FCS HOTAS meerdere herkenbare features waardoor spelers sneller effectiever en nauwkeuriger hun toestel kunnen besturen. Deze verbeterde toegang tot de toestelbesturing blijkt zelfs nog belangrijker wanneer spelers volledig zijn ondergedompeld in de buitengewone sensaties die door een VR-compatibele game wordt geleverd.
  Bovendien is de T.16000M FCS HOTAS ook nog de meest natuurlijke en intuïtieve manier om in een cockpit te zitten met de handen op de throttle en de stick.
  lees meer

  Specificaties