Thrustmaster eSwap PRO controller PS4/PC, Zwart
 • uitverkocht

  ThrustmastereSwap PRO controller PS4/PC

  169.99
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Thrustmaster eSwap PRO controller PS4/PC

  Thrustmaster introduceert met trots een gloednieuw gaming-apparaat voor de PS4 en de PC: de eSwap PRO controller, haar eerste professionele controller, ontworpen voor gamers die door willen stoten naar het volgende niveau, nog beter willen worden en de hoogste scores willen halen.

  De eSwap PRO controller beschikt over exclusieve T-MOD-technologie en is ontwikkeld om bij elke gaming-stijl te passen. Dit wordt gerealiseerd door de volledig modulaire ergonomie, de componenten van industriële kwaliteit, de speciale gratis software voor PS4- en PC-gamers en een ecosysteem van aanvullende modules (worden apart verkocht) die er voor zorgen dat de mogelijkheden van deze controller ongelimiteerd kunnen worden uitgebreid.
  Dit product heeft een officiële licentie voor de PlayStation 4 en is tevens compatibel met PC's onder Windows 10.

  Ontworpen voor ultieme prestaties in multiplayer-games
  Samenstellen. Programmeren. Afstellen. Herschikken.
  Deze nauwkeurige, snel reagerende en aanpasbare controller met officiële licentie voor PlayStation 4 zorgt voor een geoptimaliseerde ervaring aan te passen aan het soort game dat wordt gespeeld.
  Ontworpen voor gamers die het volgende niveau willen bereiken, nog handiger willen worden en de hoogste scores willen noteren.

  Ultieme veelzijdigheid
  De eSwap PRO controller is het ultieme wapen van de gamer die zoekt naar een geoptimaliseerde ervaring in elk type game.
  De aan te passen plaatsing van de modules op de controller, wanneer de controller niet wordt gebruikt maar ook midden in een game, zorgt voor de juiste configuratie die het best voldoet aan de eisen van de gamer of het team.
  De vorm en ergonomie van de controller zijn ontworpen om zo goed mogelijk te passen bij elk soort game: combat, sport, FPS/TPS, battle royale en zelfs RPG.

  Chirurgische precisie
  Foutloze respons dankzij de tact-switches ingebouwd in elke module en knop. Dergelijke switches zijn onmisbaar bij het winnen van een game.

  De mechanische snel reagerende klik van de switches verhoogt de spelbeleving en laat de gamer altijd optimaal reageren.
  Alle knoppen hebben een levensduur van meer dan 5.000.000 activeringen en de voorgekalibreerde mini-sticks halen meer dan 2.000.000 activeringen.

  Onbegrensd modulair ecosysteem
  De eSwap PRO controller biedt een onbegrensd modulair ecosysteem met geavanceerde prestaties en vormgeving.
  Naast verschillende bundels voor het aanpassen van kleuren, zijn er ook bundels beschikbaar met nieuwe functionaliteit. Deze bundels zorgen voor optimaal comfort en oogstrelende vormgeving die passend zijn te maken voor elke favoriete game.
  Geniet van de nieuwe moduletexturen, -vormen en -hoogtes waaruit gekozen kan worden.

  Ontworpen voor het erepodium
  T-MOD modulaire technologie en hot-swap-functionaliteit zorgen voor effectieve in-game prestaties waarbij gamers net dat voordeel krijgen dat ze nodig hebben om in elke situatie het snelst te reageren en op het erepodium te eindigen.
  De stevige gevlochten kabel van de controller garandeert een super stabiele bedrade verbinding en voorkomt problemen met kalibratie, latentie en losraken van kabel.

  De controller wordt geconfigureerd via de meegeleverde Thrustmapper-software. Hiermee kunnen de verschillende instellingen en gevoeligheidsniveaus naar wens worden afgesteld

  Thrustmapper-software meegeleverd
  Met Thrustmapper stel je alle essentiële instellingen exact naar wens af: sla twee verschillende presets op die zorgen voor verbeterde gaming-ergonomie en geoptimaliseerd comfort.
  Pas naar wens de gevoeligheid, de dode zones en de trilniveaus aan. Zorg er voor dat jij je perfect in jouw element voelt bij het veroveren van de wereld in jouw favoriete game.

  Inhoud van de verpakking:
  - 1 eSwap PRO controller
  - 2 verwisselbare korte mini-stickmodules
  - 2 verwisselbare gripmodules
  - 2 verwisselbare triggers
  - 1 verwisselbare vierpunts D-padmodule
  - 1 voedingskabel
  - 1 schroevendraaier voor het verwijderen van modules
  - 1 opbergzakje voor schroevendraaier en kabel
  - Beknopte handleiding + garantie-informatie
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer van Thrustmaster

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.