overzicht
Thomson THM82IX Amerikaanse koelkast, Roestvrij staal
 • -11%

  ThomsonTHM82IX Amerikaanse koelkast

  899.-799.-je bespaart 100.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  service

  Gratis op de gewenste plek neergezet!
  Amerikaanse koelkasten worden door de grote omvang alleen op de begane grond geleverd, mits de weg obstakelvrij is. Enkele voorbeelden zijn geen traptreden, kasten, of andere zaken die een gemakkelijke doorgang belemmeren. Deurmaten moeten minimaal 185x85 cm zijn!
  Jouw oude koelkast nemen wij gratis mee!
  Amerikaanse koelkasten nemen wij gratis voor je mee, mits deze zich bevinden op de begane grond. De nieuwe koelkast wordt niet aangesloten op bestaande waterpunten.

  Thomson THM82IX Amerikaanse koelkast

  De Thomson Amerikaanse koelkast THM82IX geeft elk gezin bijzonder veel ruimte voor grote voorraden levensmiddelen. Voorzien met een A+ energieklasse is het verbruik op jaarbasis slechts 365 kWh. En dankzij de efficiënt werkende heb je overal een gelijkmatige temperatuur in het koel en vriesgedeelte. Koude lucht wordt namelijk door het ventilatiesysteem overal in je koelkast geblazen. Ook is de THM82IX voorzien van anti-bacteriële functies, die zorgen voor een aanzienlijke verlengen van de bewaartijd van je producten. En ontdooien, dat hoeft niet meer dankzij de NoFrost functie. De Thomson Amerikaanse koelkast THM82IX heeft 4 openslaande deuren, zodat niet koude lucht ontsnapt dan noodzakelijk is. Scheelt ook weer energie. In deze fraai vormgegeven koelkast vind je 268 liter koelruimte en 133 liter ruimte om vlees, vis en brood in te vriezen. Je hebt 2 groentelades tot je beschikking en de drie grote legplateaus in het koelgedeelte stel je zelf op de door jou gewenste hoogte in. Verder met 6 deurvakken waarvan 2 voor flessen geschikt zijn. Je vriesruimte is onderverdeeld in zes transparante compartimenten, wat geordend opbergen alleen maar extra gemakkelijk maakt. Mocht ooit de stroom voor langere tijd uitvallen, dan blijft je voedsel zeker 20 uur op een voedselveilige temperatuur. Met een geluidsniveau van 43 dB behoort deze Thomson tot de stillere Amerikaanse koelkasten. Uitgevoerd in RVS-look.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseAnti-bacteriaNo frostGarantie

  toegevoegd aan winkelmand