Theo Van Gogh - De TV Shows 2 (DVD)
 • -20%

  Theo Van Gogh - De TV Shows 2 (DVD)

  7.999.99je bespaart 2.-

  Theo Van Gogh - De TV Shows 2 (DVD)

  “Max moet over water lopen. Ik heb een plankier nodig van zeventig meter, in de zee bij Zandvoort. Morgen.” De regisseur duldde geen tegenspraak. Goed, het werd een paar dagen later, in de Loosdrechtse Plassen en twintig meter minder, maar toch. En dat was nog maar de leader.

  De Bovenwereld was begonnen als een reportageserie over vage flauwekul, want Het Hogere raakte almaar meer in de mode. We zouden de reeks maken in de vorm van het legendarische De Woestijn Leeft, met Van Gogh als regisseur en Max Pam & Jeroen Henneman als de vertellers - zie de onderhoudende special over het Amsterdamse Museumplein. Maar al na een weekend brainstormen zag Van Gogh zijn kans schoon om er een halve dramaserie van te maken, compleet met special effects en gevaarlijke stunts.
  Begin met de extra's. Naast onder meer het bijzondere Neukschool Pam treft u daar de Bovenwereld-pilot aan, nog gemaakt voor Net5. Daar waren ze zich een hoedje geschrokken - dit viel aan de kijkers niet te verkopen, dachten ze. De Humanisten brachten uitkomst; het was een kolfje naar hun hand, tenslotte, en daar werd de serie een succes. En zie de opnamen voor de alternatieve leader, waarin Van Gogh poogt een kruis te slaan, en door de golven verzwolgen dreigt te worden.  De woestijn leeft special
  De bovenwereld

  Extra's:

  De nooit eerder vertoonde pilot
  Neukschool Pam
  Theo is ziek
  Theo van Gogh als de Here Jezus
  lees meer

  Specificaties

  GenreTelevisie
  SubgenreAmusement
  Speelduur (min)240
  LeeftijdLet op met kinderen tot 12 jaar
  Gesproken talenNederlands
  GeluidDolby Digital, Dolby Digital 2.0
  Beeld1:33:1
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.