The Truth Is Out There - Jaron Harambam, Marije Kuiper en Roel Vaessen

  Jaron Harambam, Marije Kuiper en Roel VaessenThe Truth Is Out There

  24.99
  nog 1 op voorraad

  The Truth Is Out There - Jaron Harambam, Marije Kuiper en Roel Vaessen

  De aarde is allesbehalve rond, banken liegen over ons geldsysteem, de maanlanding is fake, Big Pharma maakt ons ziek, klimaatopwarming is zwaar overtrokken en corona is een meesterzet op het schaakbord van de elite. Officiële waarheden liggen steeds vaker onder vuur, en veel mensen gaan zelf op zoek naar alternatieve verklaringen.

  Zij worden stereotyperend weggezet als paranoïde en irrationele complotdenkers, als wappies. Maar wie zijn deze mensen nu eigenlijk? Waarom zijn zij afgehaakt bij de officiële waarheid? Wat zijn hun ideeën en overtuigingen? En wat stimuleert hun honger naar andere kennis?

  In dit unieke visuele verhalenboek staat de zoektocht naar de waarheid van achttien bijzondere personen centraal. Zij vertolken elk één thema waarvan de gangbare lezing wordt betwist – van 9/11 en vaccinaties tot ufo’s, massa-immigratie en 5G – en delen hun kennis. Via interviews, fotografie en eigen beeldmateriaal dring je hun intrigerende leef- en denkwereld binnen.

  Met dit boek willen de auteurs een constructieve bijdrage leveren aan een gepolariseerd maatschappelijk debat. De titel is vooral een uitnodiging: laat je meenemen in de wondere wereld van deze waarheidszoekers, zet je zintuigen op scherp, en verdiep je overtuigingen om uiteindelijk zélf over de waarheid te kunnen oordelen. The truth is out there.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursJaron Harambam, Marije Kuiper en Roel Vaessen
  Genre boekenLifestyle boeken
  ISBN9789021440804
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's320
  Jaar van uitgifte2021
  EAN9789021440804
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.