The Outer Worlds (Nintendo Switch), -
 • uitverkocht

  Take TwoThe Outer Worlds (Nintendo Switch)

  29.99
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  The Outer Worlds (Nintendo Switch)

  The Outer Worlds is een nieuwe single-player first-person sci-fi RPG van Obsidian Entertainment en Private Division.
  Verloren tijdens je doorreis op een kolonistenschip terwijl je op weg bent naar de verste rand van de melkweg, wordt je tientallen jaren later wakker en bevind je je midden in een diepe samenzwering die de Halcyon-kolonie dreigt te vernietigen. Terwijl je de verste uithoeken van de ruimte verkent en verschillende groeperingen tegenkomt, die allemaal om de macht strijden, zal het personage dat je besluit te worden, bepalen hoe dit door de speler aangestuurde verhaal zich ontplooit. In de gezamenlijke vergelijking van de kolonie bent jij de ongeplande factor.

  Het door de speler aangestuurde RPG verhaal:
  In overeenstemming met de Obsidian-traditie is de manier waarop je The Outer Worlds benadert, aan jou. Jouw keuzes hebben niet alleen invloed op de manier waarop het verhaal zich ontwikkelt, maar ook op je personageopbouw, de verhalen van je medespelers en de scenario's van je eindspel.

  Je kan op een goede manier gebrekkig zijn:
  Nieuw in The Outer Worlds is het idee van fouten. Een dwingende held wordt gemaakt door de gebreken die ze met zich meedragen. Tijdens het spelen van The Outer Worlds volgt het spel je ervaring om te vinden waar je niet zo goed in bent. Blijf je aangevallen worden door Raptidons? Het nemen van de Raptiphobia-fout geeft je een debuut wanneer je de confrontatie met de gemene wezens aangaat, maar beloont je meteen met een extra personageperk. Deze optionele benadering van het spel helpt je bij het bouwen van het personage dat je wilt terwijl je Halcyon verkent.

  Leid je metgezellen:
  Tijdens je reis door de verste kolonie ontmoet je een groot aantal personages die zich bij je bemanning willen aansluiten. Gewapend met unieke vaardigheden hebben deze metgezellen allemaal hun eigen missies, motivaties en idealen. Het is aan jou om hen te helpen hun doelen te bereiken, of ze naar je eigen doel te draaien.

  Verken de bedrijfskolonie:
  Halcyon is een kolonie aan de rand van de melkweg die eigendom is van en geëxploiteerd wordt door een bedrijfsbestuur. Ze controleren alles.... behalve de buitenaardse monsters die achterbleven toen de terravorming van de twee planeten van de kolonie niet helemaal volgens plan verliep. Vind je schip, bouw je bemanning en verken de nederzettingen, ruimtestations en andere intrigerende locaties in Halcyon.
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.