overzicht
Test-Point Cassette zwangerschapstest 2 stuks

  Test-PointCassette zwangerschapstest 2 stuks

  9.99
  vandaag besteld, morgen in huis

  Test-Point Cassette zwangerschapstest 2 stuks

  De Test-Point Cassette zwangerschapstest is een zeer betrouwbare manier om je zwangerschap vast te stellen. Het stelt de waarde van het hCG in urene vast. Je kunt het resultaat van de Test-Point Cassette Zwangerschapstest al aflezen binnen 3 minuten (positief resultaat al na 1 minuut). Lees niet meer af na 5 minuten. Twee streepjes betekent een positief resultaat, 1 streepje betekent een negatief resultaat

  Gebruikswijze
  De zwangerschapstest is makkelijk te gebruiken. Je vangt de urine op in een schoon potje. Haal de cassette pas uit de verpakking vlak voordat je de test wilt gaan uitvoeren. Leg de test op een vlakke ondergrond. Neem vervolgens met de pipet de urine op en voeg deze toe op de test. Het is aanbevolen om de eerste ochtend urine te gebruiken, de concentratie hCG is hierin namelijk het hoogst. Mocht je de test op een ander tijdstip uit willen voeren kan dat ook.

  Zwangerschap
  Voor een normaal verloop van de zwangerschap en een ongestoorde ontwikkeling van het ongeboren kind vinden er in het vrouwelijk lichaam een aantal essentiële veranderingen plaats. Voor deze aanpassing aan de zwangerschap zijn voornamelijk hormonen verantwoordelijk. De belangrijkste zwangerschapshormonen zijn oestrogeen, progesteron en hCG (humaan choriongonadotrofine). Bij gezonde en niet-zwangere vrouwen ligt de hCG-spiegel in urine tussen o en 10 mIU/ml (Internationale Miliunits per Mililiter); het zogenaamde normaalbereik. Bij een zwangerschap begint de hCG-concentratie al in de eerste dagen na de bevruchting te stijgen. Rond de tiende week worden er dan waarden bereikt tot wel 230.000 mIU/ml. Na de geboorte valt de hCG-concentratie snel weer terug en bereikt binnen enkele weken weer haar normaalwaarde. Het hormoon hCG leent zich daarom uitstekend om een zwangerschap te diagnosticeren. De grenswaarde die voor een zwangerschap geldt is > 10 mIU/ml.

  Let op
  Het is raadzaam om bij twijfel altijd een bezoek aan de huisarts te brengen.
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  toegevoegd aan winkelmand