Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Ten commandments (Blu-ray)
 • Uitverkocht

  Ten commandments (Blu-ray)

  10.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Actiefilms

  Ten commandments (Blu-ray)

  Er is één bijbelse figuur die door joden, christenen én moslims wordt vereerd. Zijn naam is Mozes. Hij is de man die een machtige positie verwierf en daardoor in staat was zijn volk te verdedigen en te bevrijden.
  Een waarzegger voorspelt dat een kind het koninkrijk Egypte in gevaar zal brengen, een kind dat prins zal worden. De farao beveelt dat alle nieuwgeboren jongetjes gedood moeten worden. Maar het kind van de Hebreeuwse slaaf Amram en zijn vrouw Jochebed wordt te vondeling gelegd en ontsnapt zo aan de dood. Mozes groeit op in een Koninklijke familie en wordt een Egyptische prins. Als hij achter zijn ware afkomst komt en God zich op vurige wijze aan hem openbaart, probeert Mozes zijn machtige stiefbroer Menerith over het halen hem te helpen de Israëlieten te bevrijden. Als farao Ramses niet ingaat op wat Mozes van hem vraagt, roept Mozes rampspoed af over Egypte. Dan gebeurt wat de waarzegger had voorspeld: sprinkhanen vreten het land kaar, de rivier verandert in bloed en het regent kikkers. De ene plaag volgt de ander op en Mozes is hard op weg zijn missie te volbrengen.
  lees meer

  Specificaties

  GenreAktie
  SubgenreDrama
  Speelduur171
  LeeftijdLet op met kinderen tot 6 jaar
  KijkwijzerAngst, Geweld
  Gesproken talenEngels
  OndertitelingNederlands
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand