overzicht
Ten Cate katoenen dekbedovertrek 2 persoons, Taupe/wit, 2 persoons (200 cm breed)

  Ten Catekatoenen dekbedovertrek 2 persoons

  49.95
  2 persoons (200 cm breed)
  vandaag besteld, morgen in huis

  Ten Cate katoenen dekbedovertrek 2 persoons

  Dit dekbedovertrek Celia komt uit de Ten Cate collectie. Het dekbedovertrek heeft een witte ondergrond met een all over taupekleurig streepdessin en is gemaakt van 100% katoen. Katoen ademt en neemt goed vocht op waardoor je altijd fijn en fris kunt slapen. De bijpassende kussenslopen hebben ook een streepdessin in dezelfde kleurencombinatie. 

  Afmeting
  Het dekbedovertrek heeft een instopstrook over de gehele breedte en is inclusief de instopstrook 220 cm lang. De 2 kussenslopen hebben een afmeting van 60x70 cm.

  Onderhoudsinstructies
  Als je een nieuwe dekbedovertrek hebt gekocht, wil je natuurlijk dat hij zo lang mogelijk mooi blijft. Volg altijd de wasvoorschriften op de verpakking, zodat je nog lang kunt nagenieten van je aankoop.
  Wanneer je het dekbedovertrek voor de eerste keer gaat gebruiken, is het aan te raden deze eerst te  wassen. Het dekbedovertrek kan dan beter vocht opnemen.
  - Was je dekbedovertrek en kussensloop binnenstebuiten, dit beschermt de kleuren tegen vaal worden.
  - Gebruik bij voorkeur een vloeibaar wasmiddel zonder bleek.
  - Kleurige dekbedovertrekken dienen vaak op 60 graden gewassen te worden. Bij deze dekbedovertrekken wordt tijdens het verfproces wax toegevoegd waarmee de kleuren gefixeerd worden. Was je toch op lage temperatuur dan kan het voorkomen dat de kleuren doorlopen. Raadpleeg daarom altijd eerst het waslabel. 
  - Laad je wasmachine niet te vol en was het dekbedovertrek met gelijke kleuren.

  Tip: Als je het dekbedovertrek na het wassen direct ophangt, dan hoef je hem niet te strijken.
  lees meer

  Specificaties