TEMPUR traagschuimmatras Cloud Supreme (80x210 cm), Wit
 • omruilgarantie

  TEMPURtraagschuimmatras Cloud Supreme (80x210 cm)

  1198.501699.-je bespaart 500.50
  80x210
  Soepel
  met 11 weken in huis, bezorging op afspraakverzending door Beter Bed
  Hoe kies je een matras?

  Hoe kies je een matras?

  Wij helpen je graag bij het kiezen van het juiste matras. Klik hier voor de matrassenwijzer.

  Omruilgarantie

  Omruilgarantie

  Wij bieden bij dit matras een omruilgarantie van maximaal 100 dagen. Lees de informatie in de actievoorwaarden.

  TEMPUR traagschuimmatras Cloud Supreme (80x210 cm)

  Dit 21 cm dikke TEMPUR® Cloud Supreme matras heeft de perfecte, innovatieve balans tussen zachtheid en een superieure ondersteuning. Het matras is namelijk voorzien van een toplaag gemaakt van een speciaal ontwikkeld TEMPUR® Extra Soft materiaal dat heerlijk zacht aanvoelt. Zo geniet je van een zacht matras, maar lever je niets in op een goede ondersteuning.

  Perfecte ondersteuning
  De toplaag die bestaat uit 5 cm dik TEMPUR® Extra Soft materiaal voelt heerlijk zacht aan. Dankzij de andere twee lagen van het unieke TEMPUR® materiaal geniet je zeker van een perfecte ondersteuning. Deze twee andere lagen bestaan uit TEMPUR® Support van 5 cm dik en DuraBase Technology van 11 cm dik.

  De Extra Soft toplaag is een heerlijke, zachte versie van hetzelfde TEMPUR® materiaal dat sneller op de warmte en het gewicht van je lichaam reageert en zo nóg meer ondersteuning biedt. Ondanks de zachtheid is het materiaal goed bestand tegen dagelijkse en nachtelijke belasting en slijtage.

  Goede ventilatie
  Dankzij een speciale Cool Touch technologie blijft de hoes van het matras koel aanvoelen en absorbeert het de overtollige warmte. Het TEMPUR® Soft Materiaal heeft een open celstructuur dat zorgt voor een goede ventilatie.

  TEMPUR® matrassen
  Met een TEMPUR® matras geniet je lichaam van een ultieme ontspanning zodat het lijkt alsof je zweeft. Heerlijk! De matrassen passen zich perfect aan de contouren van je lichaam aan en geven je zo'n goede ondersteuning dat je je gewichtsloos voelt. Het unieke TEMPUR® materiaal in de matrassen is zacht waar je het graag wenst, maar stevig waar je het lichaam nodig heeft.

  Onderhoud
  De hoes is op maat gemaakt en eenvoudig los en vast te ritsen. De hoes is tevens wasbaar zodat de bovenlaag van je matras altijd fris blijft! Het matras hoeft niet omgekeerd te worden.

  Levering en garantie
  Het matras wordt gratis bij je thuis bezorgd. Je hebt 10 jaar volledige garantie op het matras en daarnaast een 90 dagen omruilgarantie.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie