TV-accessoires

Verrijk je televisie met de talrijke tv-accessoires om alles uit je televisie te kunnen halen. Kies bijvoorbeeld voor een wifi-dongel om je tv draadloos te verbinden met je thuisnetwerk, een surround zender om je geluidsinstallatie draadloos te maken of voor een vloerstandaard om je tv op te kunnen zetten.

21 resultaten
aanbevolen

21 resultaten

TV accessoires

Zoek je nog een mooi tv standaard of een krachtige draadloze afstandsbediening ontvanger? Wij raden dan aan om onze TV accessoires sectie te bekijken.

Draadloos

Heb je een koptelefoon met draad maar zou je die graag binnenshuis draadloos willen hebben? Wij raden een audio ontvanger aan om dit probleem op te lossen. Of wil je je beamer draadloos aansluiten aan een Blu-ray speler? Gebruik dan een HDMI connector. Net nieuwe speakers gekocht maar kun je de draden niet mooi wegwerken? Sluit dan een Digitale draadloze surround zender aan op je versterker en geniet van een draadloos geluidssysteem.

Dongle

Er zijn verschillende dongles verkrijgbaar die allemaal net een andere functie hebben. Zo heb je de WPS-Dongle en WUSB-Dongle die ideaal zijn voor een draadloze presentatie hiernaast is er de WiFi Dongle waarmee je je tv gemakkelijk met het internet verbind.

Service van wehkamp

Betaal zoals jij wil, vooraf, achteraf of gespreid, het is allemaal mogelijk. Bestel je TV accessoire voor 23:59 en in de meeste gevallen heb je hem de dag erna in huis! Is de aankoop toch niet helemaal naar wens, dan kun je deze binnen de retourtermijn gratis retourneren.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.