Sony smart tv's

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Bekijk jouw favoriete films en series op een Sony Smart TV

Je hebt veel verschillende hobby’s, maar het liefst breng je je vrije avonden achter de televisie door. Films, series, documentaires, reality tv, je kunt er geen genoeg van krijgen. Wil je eens lekker in jezelf investeren? Til je hobby dan naar een hoger niveau en bestel een Smart TV van Sony.

Wat is een Smart TV?

Steeds meer mensen hebben een Smart TV. Ben jij nog niet overgestapt en heb je eigenlijk geen idee wat een Smart TV is? Wij leggen dit graag uit. Een Smart TV is een televisie die je met het internet verbindt. Door je televisie met het internet te verbinden, heb je direct toegang tot veel streamingdiensten en -apps. Bijvoorbeeld Netflix, YouTube, Videoland en Amazon Prime. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van Smart TV Sony apps. Heb je kinderen? Dan zijn misschien ook de Sony Smart TV apps zoals Disney Plus iets voor jou.

De voordelen van een Smart TV

Een Smart TV heeft verschillende voordelen. De belangrijkste zijn:

  • Je kijkt wat je wil, wanneer je wil. Heb je je favoriete televisieprogramma gemist? Geen enkel probleem! Je kijkt het gewoon terug. En wil je graag een bepaalde film zien? Op je Smart TV kies je uit een breed assortiment films om te huren.
  • Je televisie is meer dan een televisie als je een Smart TV koopt. Door de vele mogelijkheden van dit apparaat is dit eigenlijk meer een soort mediahub.
  • Je streamt eenvoudig content, ook van andere apparaten. Bijvoorbeeld je telefoon of laptop. Verbinden is geen probleem, want dit gebeurt draadloos.

Als je het ons vraagt, is een Smart TV echt de televisie van de toekomst. Het is dan ook niet zo vreemd dat steeds meer mensen een Sony Bravia Smart TV kopen.

Een bioscoopervaring in huis met een Sony Smart TV

Sony maakt al jaren televisies van uitstekende kwaliteit. Koop je een Sony Bravia Smart TV? Dan weet je zeker dat je in een kwalitatief hoogwaardig apparaat investeert. Met een Smart TV LED van Sony haal je een bioscoopervaring in huis.

Kies zelf jouw beeldgrootte bij wehkamp

Ga je een Smart TV LED van Sony kopen? Dan heb je de keuze uit diverse beeldgroottes. Hoef je niet zo’n grote televisie? Dan is een Sony Smart TV van 32 inch iets voor jou. Wil je wat meer uitpakken? Bestel dan een Sony 55 inch Smart TV. Het scherm van deze Sony 4K Ultra HD Smart TV meet maar liefst 140 centimeter. Moet het nog een stapje groter zijn? Ga dan voor een televisie van 65 inch (165 centimeter) of 75 inch (189 centimeter).

Bestel jouw Sony tv bij wehkamp

Je hebt al jaren dezelfde televisie. Dit apparaat werkt nog goed, maar een echte televisieliefhebber mag best wat beters en groters in huis halen. Tijd om in jezelf te investeren! Bestel een smart televisie van Sony bij wehkamp. Je gaat er geen spijt van krijgen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.