Sony 4k tv's

11 resultaten
aanbevolen

11 resultaten

Sony 4K ultra HD tv

Het Japanse merk Sony houdt zich al sinds de jaren 1940 bezig met technologie, al heette het destijds nog Tokyo Telecommunications Engineering Corporation. In 1960 besloot Sony de internationale markt op te gaan, en inmiddels is het een van de grootste producenten van elektronica. Sony houdt zich constant bezig met technologische innovatie en is daardoor een grondlegger van veel elektronica. Het is echter niet alleen belangrijk de eerste te zijn, er moet ook kwaliteit staan. Dit zie je ook terug in de Sony 4K tv. Het is een grote verbetering op Full HD met ruim 4 keer zoveel details. De tv met led van Sony in 4K heeft Full Array led voor meer helderheid en contrast, terwijl de Sony tv met Android allerlei extra functies biedt. Bij wehkamp heb je een ruime keuze en vind je vast een Sony 4K tv die bij je past.

Past in elke huiskamer

Een Sony 4K ultra HD tv is in allerlei maten te krijgen, waardoor hij in vrijwel elke kamer past. De populairste maten zijn de Sony 55 inch tv en de iets grotere Sony 65 inch, maar we hebben een range van 43 tot 75 inch. De tv’s zijn voorzien van een aluminium frame, wat de tv een verfijnde uitstraling geeft die in vrijwel elk interieur mooi staat. Je plaatst de tv op een tv-meubel of bevestigt hem aan de muur met een muurbeugel. Zo neemt de tv minder plek in, plaats je de tv hoger en stel je met een kantelbare of draaibare beugel ook nog perfecte kijkhoek voor jezelf in.

Haarscherp beeld van hoge kwaliteit

Een tv met led van Sony in 4K heeft een haarscherp beeld van hoge kwaliteit. Door het verhoogde aantal leds in het scherm heeft het beeld meer helderheid en contrast. Dit komt de kijkervaring zeer ten goede. Daarnaast sluit je makkelijk andere apparaten op je tv aan. Met 3 HDMI-aansluitingen sluit je met gemak gameconsoles of een Google Chromecast aan. Voor ultiem gemak kies je voor de Sony tv Android. Dit is een smart tv, waardoor je allerlei applicaties op je tv installeert. Zo maak je met een druk op de knop gebruik van je favoriete streamingdiensten. Of maak gebruik van Voice Search, zodat je de tv handsfree bestuurt. Voor welke tv je ook gaat, je vindt het bij wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.