Samsung smart tv's

Een Smart tv is bedoeld om het tv kijken voor jou zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kun je al je apparaten met één afstandsbediening aansturen, snel schakelen tussen Apps, internet browser met de Smart Hub en kun je je smartphone zonder moeite verbinden via je netwerk. Ideaal voor het gebruiksgemak dus! Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung shop.

23 resultaten
aanbevolen

23 resultaten

Samsung Smart TV

Verander je manier van tv kijken voor altijd met een Samsung smart tv. De nieuwe Samsung smart tv’s zijn sneller en beter dan ooit. Ze veranderen je tv bijna in een computer, je kunt browsen op internet, gebruik maken van heel veel Apps en zelfs gamen! Meer informatie over Samsung producten? Bekijk de Samsung televisies.

Je hebt maar één afstandsbediening nodig

Je hoeft je bank niet meer af te komen op het moment dat je een afstandsbediening hebt die al je apparaten kan aansturen. De meeste nieuwe apparaten die je aan kunt sluiten op je televisies worden automatisch herkent. Denk hierbij aan blu-ray spelers, Playstation, Xbox, geluidsinstallatie of het tv kastje. Je verdeelt de apparaten simpelweg per HDMI kanaal en je bent klaar om te genieten van het tv kijken.

Smart View

Als je vrienden of familie op bezoek hebt is het leuk als je ze gemakkelijk de leuke vakantiefoto’s kunt laten zien. Met Smart View is dat heel erg simpel. Verbind je smartphone met je Samsung Smart TV via de Samsung Smart View-app en je deelt al je foto’s, muziek of video’s zonder enige moeite. De enige voorwaarde voor het verbinden van je smartphone met de tv is dat ze allebei verbonden zijn met je thuisnetwerk.

De Smart Hub

Wil je alle opties die je tv heeft op één overzichtelijke plek hebben? De Smart hub maakt het leuker en gemakkelijker dan ooit om te navigeren door leuke apps zoals Netflix, Youtube en Facebook. Daarnaast zie je in de Smart Hub ook de instellingen van je tv, alle verschillende bronnen, de kanaallijst en al je games en streamingdiensten.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.