Samsung televisies

34 resultaten
aanbevolen

34 resultaten

Innovatieve Samsung televisies met geweldige designs

Een Samsung smart tv, een QLED-tv, een Samsung lijst tv: alleen al als je deze pagina met tv's van Samsung bekijkt, zie je meteen dat Samsung een innoverend bedrijf is. De televisies op deze pagina hebben meer mogelijkheden dan ooit en zien er daarnaast ook nog eens geweldig uit. Je hoeft deze tv's echt niet in een tv-kast te verstoppen!

Hoe groot moet je scherm zijn?

Wil je een kleine smart tv van Samsung of heb je liever een grote tv van Samsung? De Samsung televisies zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De kleinste Samsung tv heeft een scherm van 32 inch en het grootste scherm heeft een beelddiagonaal van 75 inch. Dat is bijna twee meter! De meeste mensen kiezen voor de gulden middenweg: een Samsung televisie van 55 inch.

Samsung platte tv

Als je op zoek bent naar een heel platte Samsung tv kies je het beste voor een Samsung OLED-tv. Deze televisies zijn extreem dun, omdat er geen blacklight nodig is om het scherm te verlichten. Het scherm van een Samsung QLED tv is ook dun, maar wel minder dun dan dat van een OLED-tv. Het voordeel van een QLED-tv is daarentegen wel dat hij kleuren beter en realistischer weergeeft dan een OLED-tv. Bovendien komt inbranden van het scherm bij een QLED-tv nooit voor. Zo'n tv met plat scherm is trouwens heel mooi om als een soort schilderij aan de muur te hangen. Dat doe je met behulp van een muurbeugel.

Voordeel van een Samsung smart tv

Een smart tv is verbonden met het internet en biedt dan ook allerlei extra mogelijkheden buiten het reguliere tv-aanbod. Bijna alle tv's die op dit moment te koop zijn, zijn smart. Met een smart tv heb je toegang tot verschillende apps. Met deze apps kijk je via je tv naar bijvoorbeeld YouTube of Netflix. En wat dacht je van online gamen en muziek via Spotify afspelen? Ondanks alle mogelijkheden die een smart tv te bieden heeft, hoef je niet bang te zijn dat de smart tv's van Samsung niet gebruiksvriendelijk zijn. De apparaten zijn eenvoudig te bedienen en detecteren automatisch een apparaat dat je via HDMI verbindt. Bij veel smart tv's van Samsung heb je bovendien maar één afstandsbediening nodig voor alle apparaten die je met de tv verbindt! Je hebt dus ook geen aparte afstandsbediening meer nodig voor je Samsung soundbar.

Samsung tv kopen?

Wil je een Samsung tv kopen maar heb je niet direct een nieuwe tv nodig, dan is het slim om te wachten tot er een mooie Samsung tv aanbieding is. Daarmee bespaar je allicht veel geld! Aan de andere kant snappen we ook heel goed dat je zo'n mooi toestel zo snel mogelijk in huis wil hebben. Daarom hebben we goed nieuws: als je je tv vandaag nog koopt, heb je hem morgen al bij je thuis! Ben je toch niet helemaal tevreden? Je hebt 30 dagen de tijd om je nieuwe tv terug te sturen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.