POP top teaser image

Salora smart tv's

2 resultaten
aanbevolen

2 resultaten

Budgetproof en high quality: Salora Smart TV’s

Wil je een Smart TV kopen? Dan ga je al snel op zoek naar televisies van bekende merken als Sony, Samsung en LG. Er is echter nog veel meer te kiezen. Heb je wel eens van het merk Salora gehoord? Ook dit merk produceert hoogwaardige Smart TV’s. Niet voor de hoofdprijs, maar met een mooi prijskaartje.

Maak kennis met Salora

Salora is een van oorsprong Fins elektronicabedrijf. Salora staat erom bekend hoogwaardige televisies voor een lage prijs te produceren. Vergelijk je de prijzen van Salora met de prijzen van andere merken, dan zie je een duidelijk verschil. Een Salora Smart TV app store is dan ook een goede budget optie.

Een Salora smart LED TV

Alle Smart TV’s van Salora zijn LED televisies. Dit zijn televisies die voor een nog betere beeldkwaliteit uitgerust zijn met ledlampjes. Vergelijk je een Salora smart LED TV met een oudere LCD televisie, dan zie je duidelijk verschil in de beeldkwaliteit. Een Salora Smart TV heeft helderder beeld met fellere kleuren en een duidelijker contrast.

43, 50 of 55 inch

Ga je een Salora HD Ready Smart TV kopen? Dan heb je de keuze uit diverse beeldgroottes. Een populair model in ons assortiment is de Salora Smart TV van 43 inch. Deze televisie heeft een beelddiagonaal van 109 centimeter en valt in de categorie middelgrote tv’s.

Heb je liever een wat groter scherm? Bestel dan een Salora Smart TV van 50 inch. Het scherm van deze televisie is aanzienlijk groter, namelijk 127 centimeter diagonaal. De grootste televisie van Salora heeft een beelddiagonaal van 55 inch oftewel 140 centimeter.

Vandaag besteld, morgen in huis

Bestel je jouw Salora televisie vandaag nog? Dan heb je hem morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.