Salora led tv's

8 resultaten
aanbevolen

8 resultaten

Salora HD led tv

Het merk Salora komt uit Finland en is ontstaan in de jaren 1950. Dankzij deze jarenlange ervaring haal je met een Salora led tv kwaliteit in huis voor een betaalbare prijs. Daarnaast heeft Salora een uniek aanbod met kleinere schermen dan veel andere merken. De maten variëren van 24 inch tot 55 inch, waardoor je altijd een passend scherm voor jouw huis vindt. Ook een Salora smart led tv vind je in het assortiment. Hiermee maak je gemakkelijk gebruik van je favoriete streamingdiensten.

Ook in kleine maten

Het is fijn om in een studentenkamer of je slaapkamer een tv te hebben, maar je wil geen scherm dat te veel ruimte inneemt. Gelukkig is de Salora led tv ook in kleinere maten te krijgen, zodat je het perfecte scherm voor kleinere ruimtes vindt. Een Salora led tv van 32 inch is een perfect formaat voor kleinere ruimtes, maar doet qua kwaliteit niet onder voor de grotere tv’s. Voor extra ruimtebesparing bevestig je de tv met een muurbeugel aan de muur. Zo is er geen tv-meubel meer nodig. Daarnaast heb je de optie voor een draaibare of kantelbare beugel, zodat je je scherm naar jouw wensen instelt.

Hoge kwaliteit Salora led tv

Salora biedt hoge kwaliteit voor een lage prijs. De schermen staan bekend om hun kleine maten, maar ook de standaardmaten zijn prachtige tv’s die in iedere woonkamer passen. Naast de standaard tv’s vind je bij wehkamp ook een Salora smart led tv. Dit is een Android tv met ingebouwde Google Chromecast. Zo stream je je favoriete Youtube video’s, Netflix series of muziek vanaf je telefoon naar je tv. Bestel op werkdagen voor 23:59 uur, en je geniet de volgende dag al van je nieuwe tv.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.