Salora televisies

9 resultaten
aanbevolen

9 resultaten

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bij een Salora smart tv

Met een Salora led tv of Salora smart tv kies je voor hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Al sinds 1957 maakt dit Finse merk televisies. Dankzij deze jarenlange ervaring heeft Salora zijn technieken verfijnd om de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Het merk heeft een uitgebreid aanbod en is uniek in zijn formaten. De kleinste schermen die ze aanbieden, zijn 24 inch, wat een stuk kleiner is dan veel andere merken. Mede vanwege hun lage prijs zijn deze kleine schermen erg geschikt als tweede tv voor bijvoorbeeld een slaapkamer. Of kies voor de Salora tv van 24 inch voor je studentenkamer. We hebben niet alleen kleine tv’s in ons aanbod, ook een Salora tv van 40 inch of 55 inch is bij ons te vinden. Je vindt bij ons regelmatig een Salora tv in de aanbieding, zodat je nog voordeliger uit bent.

Meer dan alleen tv

Met een Salora led tv heb je een goed beeldscherm, maar Salora biedt meer dan een mooie tv alleen. Met een Salora smart tv krijg je allerlei extra functies, zoals Netflix, Youtube en Prime video, direct op je tv. Enkele modellen hebben zelfs een ingebouwde Google Chromecast. Zo stream je gemakkelijk verschillende apps vanaf je telefoon naar je tv, zoals Youtube, Spotify of Videoland. Ook andere apparaten, zoals een dvd-speler, sluit je middels de verschillende HDMI-aansluitingen gemakkelijk op je tv aan. Heb je geen dvd-speler? Niet getreurd, ga voor de Salora tv met dvd speler. En als HD niet genoeg is, kies je voor een Salora 4K ultra HD tv. Al deze tv’s zijn in verschillende maten verkrijgbaar.

Klein maar fijn

Salora staat bekend om zijn kleine, goedkope schermen. Die zijn zeer populair als instapmodel. Voor een studentenkamer of je eerste knusse appartement heb je geen grote tv nodig, die staat alleen maar in de weg. Ook als extra tv voor bijvoorbeeld de slaapkamer is een tv van Salora zeer geschikt. Een kleiner formaat betekent niet dat de kwaliteit minder is. De kleine tv’s zijn voorzien van Full HD en via een USB- en HDMI-poort sluit je een gameconsole of Google Chromecast aan. Zo kijk je al je favoriete series of luister je naar je favoriete muziek. De tv’s hebben daarnaast dunne bezels, zodat ze niet in een kleine ruimte alle aandacht trekken. Wat je ook zoekt, jouw perfecte tv vind je bij wehkamp!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.