Philips 4k tv's

19 resultaten
aanbevolen

19 resultaten

Genieten van haarscherp beeld

Van een 4K UHD led smart tv van Philips tot een Philips oled tv, voor een geweldige Philips 4K tv zit je op deze pagina goed! We vertellen je meer over de verschillende Philips tv's.

Oled of led tv / lcd tv

Het aanbod Philips tv's bestaat uit tv's met een oled scherm en led tv's / lcd tv's. Bij een lcd tv zitten er kleine ledlampjes achter het scherm. Deze lampjes verlichten het lcd scherm. Bij een oled tv is dit niet nodig, omdat de pixels van het scherm bestaan uit organisch materiaal dat automatisch oplicht als er stroom doorheen gaat. Hierdoor zijn er geen aparte lampjes nodig, waardoor het scherm dunner is en het apparaat minder energie verbruikt. Wanneer je veel zonlicht in je woning hebt, biedt een led tv juist uitkomst, omdat lcd tv's helderder zijn dan een oled scherm.

Philips 4K led tv en UHD

De termen 4K en UHD worden vaak door elkaar gebruikt, en betekenen hetzelfde. UHD staat ook wel voor Ultra-HD en is een benaming voor een televisie met 3840 x 2160 pixels. Met een UHD of 4K tv geniet je van een beeld waarbij meer details zichtbaar zijn. Een Philips 4K led tv en een Philips UHD oled tv hebben hetzelfde aantal pixels, maar het verschil zit hem in het eerdergenoemde led scherm en oled scherm.

Smart tv

Op een 4K UHD led smart tv van Philips of een smart Philips UHD oled tv gebruik je elke willekeurige applicatie die werkt via het internet. Zo kijk je met je Philips smart tv naar Netflix, maar ook naar Spotify en Videoland.

Shop jouw Philips 4K tv vandaag nog

Voor die echte bioscoopervaring combineer je je Philips tv met een geweldige soundbar. Schaf meteen een koptelefoon aan, zodat de buren geen last van je hebben.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.