Philips televisies

Philips staat al jaren bekend om de expertise in verlichting. De Philips televisies zijn precies om die reden succesvol. Vooral Ambilight maakt de Philips televisies zo mooi! Bekijk het assortiment met tv soorten als Philips Ambilight, Philips OLED, Philips Android en Philips 4K Ultra HD.

28 resultaten
aanbevolen

28 resultaten

Philips televisies

Kijk je graag naar televisie? Met een Philips tv kun je genieten van de ultieme kijkervaring. Door slim gebruik te maken van verlichting weten de Philips tv’s de beelden levendig en prachtig over te laten komen. De tv’s zijn verkrijgbaar in maten van 32 inch tot wel 65 inch.

Philips Ambilight TV

Een Ambilight televisie brengt een geheel eigen sfeer in je woonkamer. Door de warme omringende verlichting die de tv uitstraalt oog het scherm breder en wordt de kijkervaring beter. De televisie laat de kleuren van het beeld doorvloeien op de muren of omgeving achter de tv. De tv’s hebben meerdere Ambilight standen geschikt voor de stemming van de tv kijker.

Philips OLED TV

Deze techniek is bedoel om kleuren nog beter weer te kunnen geven. Iedere pixel kan zichzelf verlichtten en dit zorgt ervoor dat echt iedere kleur gecreëerd kan worden. Vooral de optie om geheel zwart weer te kunnen geven heeft invloed op de kijkervaring. Met Oled geniet je van het meest zuivere en levensechte beeld dat verkrijgbaar is.

Philips 4k Ultra HD TV

Ben jij op zoek naar de hoogst haalbare resolutie die je kunt krijgen voor een tv? De 4K Ultra HD tv’s geven het beeld 4 keer zo scherp weer dan bij Full HD. Deze tv’s kunnen zelfs de beelden die niet 4k opgenomen zijn ‘upscalen’ door de Ultra Resolutie Upscaling-technologie. De overige kenmerken van 4k Ultra HD zijn hoog contrast, een grotere diepteweergave, perfecte details en betere bewegingen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.