POP top teaser image

Overzicht

Helaas, deze actie is afgelopen. Geen zorgen! Bekijk alles van panasonic . Er staan vast andere deals op je te wachten.

Een Panasonic tv bestellen? Genoeg keuze bij wehkamp!

Is je televisie aan vervanging toe? Bestel dan een nieuw exemplaar bij wehkamp. In onze online shop vind je vele hoogwaardige televisies van geweldige merken. Een televisie van het Japanse merk Panasonic kopen? Bekijk dan onze Panasonic televisies op deze pagina en kies jouw favoriet.

Wat is een 4K tv?

De Panasonic tv 4K is een van de meest verkochte televisies in ons assortiment. Maar wat is een 4K televisie precies? Daar vertellen wij je graag meer over.

Een Panasonic tv 4K is een televisie met 4K resolutie. Dat wil zeggen dat de televisie 3840 horizontale en 2160 verticale pixels heeft. In totaal vind je dus maar liefst 8,3 miljoen pixels in het scherm van deze televisie. Hoe hoger het aantal pixels, hoe hoger de resolutie van de televisie. Kortom: een 4K televisie van Panasonic heeft een zeer hoge beeldkwaliteit.

Wat is een oled tv?

Je kunt ook een Panasonic tv oled kopen. De afkorting oled staat voor Organic Light Emitting Diode. Een oled televisie heeft een scherm dat uit speciale materialen bestaat. Deze materialen geven licht als deze op spanning staan. Iedere pixel in het scherm heeft drie subpixels, in de basiskleuren rood, groen en blauw. Door deze features geeft een Panasonic televisie met oled geweldig beeld.

Een 4K televisie of een oled televisie?

De meeste 4K televisies zijn led televisies. Het belangrijkste verschil tussen led Panasonic en oled? Bij een oled televisie geven de subpixels zelf licht. Bij een led televisie is dat niet het geval. Omdat de subpixels van een oled televisie zelf licht geven, ontstaan er maximaal donkere pixels. Met een oled televisie krijg je dan ook het beste contrast. Wil je de beste beeldkwaliteit en ben je bereid hier extra in te investeren? Bestel dan een oled Panasonic tv.

Voor hoeveel inch ga jij?

In ons assortiment vind je televisies van 32 inch, maar ook van 50 inch, 55 inch en 65 inch. Zit je vrij dicht bij je televisie als je op de bank zit? Dan kun je beter een televisie met een wat kleiner scherm kopen. Zit je verder van de televisie af? Ga dan voor een groter scherm, zoals een tv Panasonic van 55 inch of zelfs een Panasonic oled 65 inch.

Tip: heb je al bepaald voor hoeveel inches je wilt gaan? Gebruik de filters aan de linkerzijde van deze pagina om snel de perfecte Panasonic Plasma tv te vinden. Klik het aantal inches aan en je krijgt alleen televisies met deze beeldgrootte te zien.

Een Panasonic tv kopen bij wehkamp

Heb je een geschikte smart tv van Panasonic gevonden in onze shop? Bestel deze televisie dan direct. Nu weet je zeker dat je jouw gloednieuwe smart tv van Panasonic morgen al in huis hebt. Want vandaag een Panasonic tv kopen bij wehkamp is morgen al in huis! Dat betekent dat je morgen al een film kunt kijken op jouw gloednieuwe televisie. Haal de popcorn maar alvast in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.