LG 4k tv's

29 resultaten
aanbevolen

29 resultaten

Transformeer je woonkamer in een bioscoop met een LG 4K tv

Na een lange werkdag plof je het liefst direct op de bank om je favoriete televisieprogramma’s te kijken. Alle populaire series van Netflix heb je al gezien. En als er een nieuwe film wordt gelanceerd, ben jij de eerste die deze thuis streamt. Ben je een echte televisie-, film- en serieliefhebber? Dan heb je een goede televisie nodig. Bestel een LG 4K tv bij wehkamp en je krijgt hier geen spijt van!

Maak kennis met LG

LG is een Zuid-Koreaans merk dat al in 1947 werd opgericht. LG verkoopt verschillende soorten huishoudelijke producten. De specialiteit van het Zuid-Koreaanse merk? Dat zijn televisies. In het assortiment van LG vind je dan ook vele verschillende modellen, stuk voor stuk van uitstekende kwaliteit.

Van 43 inch tot 77 inch

Wil je een LG tv kopen? Dan heb je de keuze uit diverse groottes. Vind je een middelgrote televisie voldoende, dan kies je voor een televisie met een beeldgrootte van 43 inch, 48 inch of 49 inch. Wil je het maximale uit je home cinema ervaring halen? Bestel dan een groter model. Je hebt de keuze uit grote televisies van 55 inch, 65 inch, 75 inch en zelfs 77 inch. Ons populairste model? Dat is de LG 55 inch 4K tv.

Led, nano-cell of oled?

Vroeger waren vrijwel alle televisies hetzelfde. Als je vandaag de dag een televisie wilt kopen, vliegen termen als led, nano-cell en oled je om de oren. Geen idee wat je moet kopen? Wij vertellen je graag wat meer over deze termen.

Led televisies

Led is de opvolger van lcd. Het verschil tussen led en lcd? Bij led televisies worden er ledlampjes achter het scherm gebruikt. Deze zorgen niet alleen voor een hogere beeldkwaliteit, maar gebruiken ook minder energie. Daarnaast geven de lampjes minder warmte af dan de lampjes in een lcd televisie.

Nano-cell televisies

Nog nooit gehoord van de term nano-cell? Dat is niet zo vreemd, want dit is een nieuwe techniek van LG. Bij nano-cell televisies worden vloeibare kristallen gebruikt om licht te absorberen. Wat dit in de praktijk betekent? Dat een nano-cell televisie nog betere kleurcontrasten en kijkhoeken kan bieden. Er hangt dan ook een flink prijskaartje aan een LG smart tv met nano-cell technologie.

Oled televisies

Bij oled televisies zorgt iedere pixel voor zijn eigen verlichting. Hierdoor is de kijkhoek van een LG oled tv 4K groter dan de kijkhoek van een led televisie. Zit je niet recht voor jouw LG oled tv 4K? Dan zie je toch felle helderheid en felle kleuren, alsof je recht voor het scherm zit.

Tip: profiteer van een LG oled aanbieding

Een LG 4K smart Ultra HD tv kopen voor een fijne prijs? Bekijk dan onze LG aanbiedingen. Profiteer van een aanbieding en je kunt een LG tv kopen voor een flink gereduceerde prijs. Zo heb je de beste LG smart tv in huis, zonder dat je hier al je spaargeld aan uit moet geven.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.