Televisies

Een nieuwe tv kopen? Vind hier jouw nieuwe televisie in ons ruime assortiment televisies. Of je nu op zoek bent naar een LED tv, een OLED tv, een QLED tv,een 4K tv of een Smart tv, hier vind je jouw nieuwe tv. Kies eenvoudig jouw gewenste formaat en beeldkwaliteit! Bekijk ons tv aanbod van merken zoals Samsung, LG, Philips, Sony en meer.

52 resultaten
aanbevolen

52 resultaten

OLED TV’s

Ben jij altijd op zoek naar de nieuwste en beste producten? De Oled tv’s zijn de beste tv’s die er momenteel te verkrijgen zijn. Ze zijn heel erg dun, hebben fantastisch beeld en zijn zeer energiezuinig. Bekijk het assortiment met merken als LG en Philips.

Wat is Oled?

Een Oled tv is een flinterdunne tv die doormiddel van organisch materiaal licht uitstuurt. Iedere pixel op het beeldscherm kan zichzelf verlichten waardoor kleuren nog intenser en levendiger worden. Dit is ook de enige techniek die momenteel echt zwarte beelden kan weergeven.

Wat is het verschil met een Led tv?

Een Oled tv maakt gebruik van een geheel andere techniek dan een led-tv. Een led tv weerspiegeld eigenlijk licht op een lcd-scherm, waardoor je beelden ziet. Bij Oled wordt het beeld direct uitgezonden. Dit is ook de reden dat de Oled tv’s vele malen dunner zijn de reguliere led tv’s. Kortom het is een betere nieuwere technologie.

Energie

Net zoals bij een led televisie is een Oled tv zeer zuinig. Het verschil is dat de aanschaf van een Oled tv dusdanig prijziger is dat je het voor het energielabel eigenlijk niet hoeft te doen. Het is meer een leuke bijkomstigheid in dit geval.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.