Qled tv's

QLED TV's bij wehkamp. Wat is nu eigenlijk een QLED TV? QLED is een beeldtechniek wat staat voor Quantum Dots. Deze Quantum Dots zorgen voor een uitstekend kleurbereik van 100%. Alle kleuren van de televisie komen het best tot zijn recht met de QLED TV. Alle kleuren worden goed weergegeven bij elk niveau van helderheid, het maakt dus niet uit in welke ruimte de televisie zich bevindt of welk tijdstip van de dag het is. Perfecte kleuren voor elke ruimte met een QLED tv!

22 resultaten
aanbevolen

22 resultaten

Qled of oled, wat kies jij?

Bij een oled televisie wordt gebruikgemaakt van de oled technology, waarbij oled staat voor Organic Light Emitting Diode. Deze techniek houdt simpel gezegd in dat een pixel licht geeft door middel van een eigen lampje in de tv. Hierdoor wordt iedere pixel zeer helder op het scherm van de tv weergegeven en zijn de kleuren in het beeld dat je uiteindelijk te zien krijgt zeer duidelijk. Voor de kleur zwart worden de betreffende pixels volledig uitgezet. Hierdoor is de kleur zwart zeer diep. Qled is de technologie Samsung gebruikt in zijn bekende qled tv's. Qled staat voor Quantum Light Emitting Diode.

Samsung qled

Sinds het jaar 2018 rust Samsung de televisieschermen uit met qled. Bij de meeste modellen tv's maakt Samsung nog steeds gebruik van lcd achtergrondverlichting in combinatie met qled. De kleuren op een qled tv zijn zeer scherp en helder. De RGB filters in oudere televisies zijn bij de qled televisie vervangen door een heel fijn filter met kristallen. Scherpe beelden en levendige kleuren zijn het resultaat. Ga je een qled tv kopen? Of kies je toch voor een oled? In onze ruim gesorteerde webshop vind je beide soorten tv's van verschillende merken.

De beste qled tv voor jou

Het gecertificeerde 100% kleur volume van een qled tv is voor de meeste liefhebbers van een realistische film-ervaring een must. De Adaptive Picture technologie van Samsung maakt het mogelijk om zowel overdag als in het donker televisie te kijken. De televisie past de lichtsterkte van het beeld aan aan de hoeveelheid licht in de omgeving. Houd je ervan om op het grote scherm van je televisie te gamen? Kies dan vooral voor een qled televisie met Game Motion Plus en Free Sync. Deze geeft jouw bewegingen (en die van je tegenstanders) vloeiend en snel weer.

Alles met je tv verbinden

Met de Smart Hub en de One Remote Control van Samsung koppel je je huishoudelijke apparatuur, verlichting in huis en meer handig aan de Hub. Met slechts één afstandsbediening bedien je alles in huis. Zo hoef je nooit meer te zoeken naar afstandsbedieningen en koppel je alles aan een overzichtelijk punt op je tv. Kies voor Smart Things op jouw grote qled en je beschikt niet alleen over een tv met een perfect beeld, maar ook over een ideale koppeling met licht en geluid in je huis.

Een qled tv kopen op de makkelijkste manier

In onze webshop vind je een mooi aanbod van de nieuwste televisies van de beste merken. Kies voor een tv die qua design en technologie bij je past. Wij brengen je tv snel naar je toe en sluiten hem desgewenst voor je aan. Ook het afvoeren van een oude (defecte) tv is geen punt. Wil je vooruit betalen, achteraf betalen of je aankoop in gedeelten betalen? Jij bepaalt. Zo makkelijk is het om bij wehkamp te shoppen.

Ontdek onze collectie qled televisies van klein tot groot en bekijk welke tv het best bij jouw wensen past!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.