Kleine tv's

15 resultaten
aanbevolen

15 resultaten

Klein maar fijn

Zoek je een kleine smart tv voor je slaapkamer? Of wil je graag een nieuwe televisie in de woonkamer, maar hoeft de tv niet het middelpunt te zijn? En vind je het daarnaast fijn om nog voldoende bewegingsruimte te hebben, doordat er geen groot tv-meubel nodig is dat in de weg staat? Kies ook dan een tv met een klein scherm! Je geniet dan van de voordelen van een tv, zonder dat het apparaat de ruimte volledig opslokt.

Een kleine smart tv met dezelfde functies als een grote smart tv

Een kleine smart tv is nog steeds even smart als een grote smart tv. Dit betekent dat je ook met een klein scherm een kleine smart tv met wifi krijgt en je dus heel eenvoudig gebruikmaakt van verschillende apps. Kijk bijvoorbeeld op je kleine tv naar Netflix of NPO Plus en zet net zo gemakkelijk Spotify aan.

Overweeg een tv met soundbar

Vind je het belangrijk dat het geluid van je tv van hoge kwaliteit is? Overweeg dan ook meteen om een soundbar aan te schaffen. Een soundbar geeft het geluid van je tv heel eenvoudig een upgrade, zonder dat daar veel snoeren en apparaten voor nodig zijn. Wij hebben in ons assortiment soundbars van veel verschillende merken opgenomen. De kans is dus groot dat er een soundbar van hetzelfde merk als je nieuwe tv bij zit.

Hoeveel inches heeft een klein tv scherm?

Als je op zoek gaat naar kleine tv's is het verstandig om goed te kijken naar de afmeting in inches. Een klein scherm zit tussen de 24 en 32 inch en het gaat dan om een beelddiagonaal tussen de 61 en 81 centimeter. Een scherm van 24 inch is dus wel echt klein te noemen, terwijl een scherm van 32 inch meer neigt naar 'middelgroot'.

Kleine flatscreen tv die echt plat is

Wil je het liefst een kleine tv met een heel dun scherm? Ga dan voor een kleine OLED tv. Een OLED-tv wordt ook wel een kleine flatscreen tv genoemd. Het scherm is heel dun, doordat het niet nodig is om verlichting in het scherm in te bouwen. De pixels van een OLED-tv bestaan uit organisch materiaal dat oplicht als er stroom doorheen loopt. Dit in tegenstelling tot een lcd-tv die wel ingebouwde verlichting nodig heeft om de pixels op te laten lichten en daardoor een scherm heeft dat wat dikker is.

Een kleine tv kopen

Een mooie, kleine tv kopen is bij wehkamp heel eenvoudig. Het aanbod bestaat uit kleine schermen van veel verschillende merken. Bijvoorbeeld een kleine Samsung tv of een kleine led tv van Sony. Gebruik de filter aan de linkerzijde van deze pagina om het zoeken naar jouw ideale tv wat gemakkelijker te maken. Wil je je nieuwe tv ophangen aan de muur? Vergeet dan niet om meteen een muurbeugel te bestellen! Bestel alle producten die je nodig hebt tegelijk en je hebt alles morgen al in huis!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.